NEMA BEZ KONDOMA

Zbog ovih je odgovora na testu iz seksualnog odgoja postala hit na društvenim mrežama

Zbog ovih je odgovora na testu iz seksualnog odgoja postala hit na društvenim mrežama
02.11.2017.
u 10:30
Test naziva "Prigovori protiv kondoma" tražio je od učenika da navedu svoje odgovore na prigovore koje bi im mogao dati njihov partner.
Pogledaj originalni članak

Mariah Friedman je kako 14 - godišnja djevojčica suspendirana iz škole zbog odgovora koje je napisala u testu  na satu seksualnog odgoja o mogućim izgovorima koje će muškarac izgovoriti samo da tijekom seksualnog odnosa ne upotrijebi kondom.

"Prije dvije godine, moja tada 14-godišnja sestra suspendirana je zbog ovih odgovora. Ponosna sam na nju", napisala je 21-godišnja Jordan koja je pronašla fotografiju tog testa svoje sestre i odlučila je nakon dvije godine objaviti na društevenim mrežama. 

Ubrzo je taj post postao pravi hit i pregledan je tri milijuna puta. Test naziva "Prigovori protiv kondoma" tražio je od učenika da navedu svoje odgovore na prigovore koje bi im mogao dati njihov partner. Tako je na prigovor "Kondomi su odvratni, tako su neuredni. Mrzim ih", Mariah odgovorila: "I bebe su."

Na izgovor "Samo ovaj put, tako se rijetko seksamo", odgovorila je "Sad znaš zašto", a na "Nemam kondom sa sobom", napisala je "Nemam ni ja vaginu sa sobom".

Na izgovor "Kondomi nisu ugodni za nošenje", Mariah je napisala: Nije ni trudnoća, a na onaj da su kondomi skupi, učenica je napisala da su i bebe skupe te da je skupo i liječenje spolno prenosivih bolesti. 
 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.