OMILJENI VODITELJ

Zoran Šprajc pokazao djelić blagdanske atmosfere u svom domu: 'Bor papučar'

Zoran Šprajc pokazao djelić blagdanske atmosfere u svom domu: 'Bor papučar'
25.12.2023.
u 10:11
Pogledaj originalni članak

Televizijski voditelj i urednik emisije 'Stanje nacije' Zoran Šprajc sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli različite prizore i situacije iz života, a ovoga je puta pokazao kako se u njegovom domu slavi Badnjak. Naime, Šprajc je na svojem Instagram storyju prvo pokazao kakav je ugođaj u njegovoj obitelj te se vidi kako su njegova djeca ukrašavala jelku u opuštenom izdanju, a supruga je sve nadgledala. Nakon toga Zoran je pokazao i kako izgleda njegova jelka ove godine. Uz fotografiju božićnog drvca dodao je i svoj komentar.

- Bor papučar - napisao je pored. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Šprajc je u braku sa suprugom Lidijom. Svoju životnu partnericu Šprajc je upoznao na HRT-u dok je on radio kao novinar, a ona kao lektorica. Druženja su se ubrzo intenzivirala i u privatno vrijeme, a nedugo nakon što s prohodali začula su se i svadbena zvona.

Danas su Zoran i Lidija ponosni roditelji troje djece kćeri Franke te sinova Mirona i Darjana. Zanimljivo je i da Lidija iza sebe ima "televizijski staž". Prije desetak godina Šprajcovu suprugu mogli smo gledati u HRT-ovoj jezičnoj emisiji 'Slova do krova', a mnogi su tada komentirali da je gospođa Šprajc pravo osvježenje na malim ekranima. Sada pak uređuje novu HRT-ovu emisiju 'Zlatna liga'. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.