Užas u Crnoj Gori:

AKTIVIRAO BOMBU NA ULAZU U SUD, jedna osoba poginula, više ozlijeđenih

03.03.2023.
u 12:56

Jedna je osoba poginula, a nekoliko je ozlijeđeno u eksploziji koja se dogodila u zgradi Osnovnog suda u Podgorici. Kako javljaju Vijesti.me, poginuo je M.B. (39) koji je na ulazu u zgradu suda aktivirao ručnu bombu. Ozlijeđeno je još pet osoba, a jedna osoba zadobila je teške ozljede. Očevid je u tijeku, a na mjestu događaja su policajci i ekipe hitne pomoći.

– U 11:35 dobili smo obavijest da je u zgradi Osnovnog suda aktivirana eksplozivna naprava i da ima ozlijeđenih. Utvrdili smo da je smrtno stradao M.B. (39) koji je aktivirao eksplozivnu napravu. Imamo još pet ozlijeđenih osoba koje su zbrinute u Kliničkom centru – rekao je Srđa Korać iz Kriminalističke policije.

Direktorica Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), Ljiljana Radulović priopćila je da su svi ozlijeđeni stabilnog zdravstvenog stanja. - U tijeku su sve dijagnostičke procedure, kako bismo utvrdili ozlijede. Najznačajnije je da su svi stabilnih vitalnih parametara - kazala je Radulović. U trenutku eksplozije u sudu je bio veliki broj ljudi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije