Užas u Njemačkoj:

Djevojčica iz Srbije (13) izbola svoju mlađu sestru? Curica preminula u bolnici

polizei
agencije
27.10.2024.
u 10:20

Prema informacijama, roditelji su u trenutku tragedije bili odsutni.

U Njemačkoj se dogodila stravična tragedija koja je potresla Leipzig u petak navečer. Navodno je 13-godišnjakinja izbola svoju 7-godišnju sestru, koja je kasnije preminula u bolnici. Susjedi su za Bild rekli da je majka uvijek kuhala uz otvoreni prozor i da nikad nisu znali koliko je ljudi živjelo u tom stanu jer su se stalno izmjenjivali, a kako navode radi se o obitelji iz Srbije.

Prema informacijama, roditelji su u trenutku tragedije bili odsutni. Policija je nastavila s istragom i u subotu, pokušavajući utvrditi što se točno dogodilo. Iz dosadašnjih informacija, starija sestra je povrijedila mlađu i potom pozvala hitnu pomoć. Poziv je zaprimljen u 19:15, a kada su liječnici stigli, pronašli su teško ozlijeđenu djevojčicu s ubodnim ranama po tijelu.

Sumnjiva 13-godišnjakinja odvedena je u posebnu kliniku, ali još nije ispitana. Prema njemačkom zakonu, djevojčica ne može biti kazneno odgovorna jer je mlađa od 14 godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije