OPSADA U ZAGREBU

FOTO/VIDEO Opsada u Zagrebu: Auto talijanskih oznaka udario policajca pa pobjegao i zabio se u zid

nesreća u Zagrebu
Foto: Hana Ivković Šimičić
1/3
12.10.2024.
u 15:01

Barem 15 policajaca je vani, tko zna koliko ih je još okolo", rekla nam je čitateljica.

U  Dalmatinskoj ulici u centru Zagreba sve je puno policije. Ulica je iza 13 sati ograđena policijskom trakom i zatvorena za promet. Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđen je policajac. No zasad nije poznato kako je točno stradao ni koje su težine njegove ozljede. "Barem 15 policajaca je vani, tko zna koliko ih je još okolo", rekla nam je čitateljica.

"Ne znam što se dogodilo. Samo sam vidjela policajca kako trči prema toj ulici", ispričala je gospođa koja se našla blizini. U Dalmatinskoj ulici osim policije vidi se i razbijeni auto talijanskih oznaka koji je udario u zid. Navodno je kraj njega i razbijeni policijski kombi. 

"Čula sam jurnjavu i potjeru, ali ne znam je li to povezano", ispričala je žena koja se našla u blizini događaja, dok druga dodaje da je čula kako se auto zabio.  

Net.hr piše kako je vozač je automobilom talijanskih registracija udario policajca te se dao u bijeg, a zatim se zabio u zgradu u Dalmatinskoj ulici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije