U Slavoniji

Mladić se autom zabio u kombajn. Teško je ozlijeđen

hrvatska policija
Igor Kralj/Pixsell
17.10.2024.
u 09:37

Na cesti Osijek-Klisa jučer u 19:45 došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške ozljede

Sinoć je kod Osijeka došlo do teške prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđen mladić. Policija je jutros u priopćenju opisala kako je došlo do nesreće.

"Na cesti Osijek-Klisa jučer u 19:45 došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške ozljede opasne po život. Dvadesetčetverogodišnji vozač osobnog automobila kretao se cestom Osijek-Klisa, koji nije prilagodio brzinu kretanja svog vozila gustoći prometa i smanjenoj vidljivosti te je vozilom udario u kombajn kojim je upravljao 51-godišnjak, a koji se neposredno prije prometne nesreće zaustavio na kolniku u namjeri skretanja ulijevo na poljski put", piše policija.

Očevidom je utvrđeno da je radni stroj bio propisno označen, a zbog oštećenja vitalnih dijelova u prometnoj nesreći oba vozila su isključena iz prometa. Vozač osobnog automobila prevezen je u Klinički bolnički centar Osijek, gdje je zadržan na liječenju zbog teških tjelesnih ozljeda opasnih po život", objavili su.

Zbog obavljanja očevida prometne nesreće od 20:05 do 23:05 Državna cesta broj 2 od skretanja za Tenju do skretanja za Veru bila je zatvorena za sav promet, koji se odvijao obilaznim cestovnim pravcima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije