Bosanska Krupa

Napao suprugu nožem pa sebi nanio ozljede, sve se događalo pred njihovim maloljetnim djetetom

31.08.2024.
u 13:08

Osumnjičeni je uhićen po otpuštanju iz Županijske bolnice

U prijepodnevnim satima 30. kolovoza dežurna tužiteljica Županijskog tužiteljstva Unsko – sanske županije je obaviještena od strane Policijske postaje Bosanska Krupa da je u ul. 501. Sbbr, u stambenoj gradi u užem gradskom centru došlo do pokušaja femicida, kojom prilikom je lice E.S. (1991.) pokušalo lišiti života svoju suprugu F.B. (1996.) nanijevši joj ubodnu ranu hladnim oružjem - nožem u predjelu vrata, priopćeno je iz Tužiteljstva USŽ, prenosi Avaz.

Sebi nanio ozljede u predjelu abdomena 

Osumnjičeni je potom sebi istim oružjem nanio ozljede u predjelu abdomena koje su od strane dežurnog liječnika okarakterizirane kao lake tjelesne ozljede. Neposredno prije ovog događaja, Policijska postaja je zaprimila anonimnu prijavu građana o nasilju u obitelji.

Odmah po zaprimanju prijave dežurna tužiteljica je izišla na lice mjesta gdje je rukovodila očevidnim radnjama kako bi se poduzele sve neodložne radnje u cilju prikupljanja dokaza i rasvjetljavanja okolnosti pod kojima je kazneno djelo učinjeno. Prema informacijama sa lica mjesta, u vrijeme kritičnog događaja, u stanu se nalazilo i zajedničko šestogodišnje dijete E.S. i F.B., koje je predato u nadležnost Centra za socijalni rad Bosanska Krupa.

Ranije osuđivan

Osumnjičeni je po otpuštanju iz Županijske bolnice lišen slobode te će biti predat dežurnoj tužiteljici, koja će Županijskom sudu u Bihaću uputiti prijedlog za određivanje mjere pritvora prema osumnjičenom.

Prema službenim evidencijama Tužiteljstva, osumnjičeni je ranije osuđivan zbog kaznenih djela Nasilničko ponašanje i Prijevara, dok nije bilo predmeta zbog kaznenog djela Nasilje u obitelji niti drugih kaznenih djela na štetu njegove supruge, navodi Avaz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije