TRAGEDIJA KOD VRGADE

Ostala bez noge zbog neslane šale?! Propeler joj je prešao preko noge: 'Čudno da je ostala živa...'

Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
24.07.2024.
u 17:07

Ta je informacija još uvijek neslužbena. Naime, u jednom trenutku žena je skočila s brodice, a muškarac se htio s njome našaliti kao da će je ostaviti pa krenuo s brodicom dalje. U tome joj je trenutku propeler brodice prešao preko noge, zakvačio je i razrezao ispod koljena

Jučer, 23. srpnja oko 17 sati u akvatoriju između Pirovca i Vrgade u moru, ozlijeđena je ženska osoba koja se prethodno nalazila na plovilu. Teške tjelesne ozljede zadobila je 23-godišnja hrvatska državljanka koja je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar gdje je utvrđena težina tjelesnih ozljeda te je zadržana na daljnjem liječenju.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja kao i činjenica koje su prethodile ovom događaju - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. Doznajemo da je nesretnu djevojku u moru zahvatila propeler motora i da ima ozljede opasne po život.

Novi detalj otkriva nam da je ozlijeđena žena - ostala bez noge?! Ta je informacija još uvijek neslužbena. Naime, u jednom trenutku žena je skočila s brodice, a muškarac se htio s njome našaliti kao da će je ostaviti pa krenuo s brodicom dalje. U tome joj je trenutku propeler brodice prešao preko noge, zakvačio je i razrezao ispod koljena.

Izjavili su to za 24 sata očevici teške nesreće. Odmah su pohitali u pomoć unesrećenoj, ljudi su skakali u more kako bi izvukli ženu. Prema pisanju portala kronikavg, radi se o djevojci iz Velike Gorice. Nediljko Jović, pomoćnik ravnatelja zadarske bolnice za kvalitetu izjavio je da je žena dosta iskrvarila te da je čudo da je ostala živa posebice jer je od mjesta nesreće do bolnice trebalo oko sat vremena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije