TRAGEDIJA U SRBIJI

Ovo je obitelj koja je stradala u požaru u Novom Sadu: Iz stana se čuli vrisci

23.08.2024.
u 09:43

Kako je priopćio MUP, sumnja se da je požar izazvao skuter koji je bio priključen na elektromrežu

Maja S. (23), Danijel A. (29) i njihovo četvero djece starosti od dvije, četiri, pet i sedam godina nastradali su u velikom požaru koji je buknuo u njihovoj kući u novosadskom naselju Salajka, piše Avaz.

Kako je priopćio MUP, sumnja se da je požar izazvao skuter koji je bio priključen na elektromrežu.

- Maja i Danijel su živjeli skromno, bavili su se skupljanjem sekundarnih sirovina. Od jutros je cijeli grad utihnuo, zavijen u crno poslije ovakve tragedije! Ovo se nikad nije dogodilo, ne možemo da dođemo sebi, a vjerovatno ćemo još dugo biti u stanju šoka. Sada treba pripremiti i sprovode, strašno je sve ovo - kažu susjedi za "Kurir".

Pored njih je živio i Majin otac koji je pokušao macolom srušiti zid koji ih je dijelio, međutim, nije ih uspio spasiti.

- Oni su vrištali i zapomagali, a nesretni čovjek je udarao iz sve snage pokušavajući srušiti zid i izbaviti ih iz plamena. U jednom trenutku ništa se više nije čulo, nijedan glas i tad je znao da je sve gotovo, da su svi mrtvi. Strašno je to što se desilo, nezapamćena tragedija - ispričale su potreseni susjedi za "Kurir".

Pripadnici Uprave za izvanredne situacije, devet vatrogasaca sa dva vozila, ugasili su požar, a policija i javni tužitelj obavili su očevid. Tijela nastradalih prenesena su u Centar za sudsku medicinu, radi obdukcije, a pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?