hrvatska

Tragedija kod Obrovca: Dijete poginulo nakon eksplozije, dvije žene ozlijeđene

policija
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
19.06.2024.
u 21:41

Policijski službenici osiguravaju mjesto događa, a nakon što se ispune svi sigurnosni uvjeti pristupit će se provođenju očevida, javlja policija.

Danas, oko 18 sati na području Obrovca iz sada neutvrđenog razloga došlo je do eksplozije. U navedenom događaju smrtno je stradalo dijete dok su dvije ženske osobe kolima Hitne medicinske pomoći prevezene u Opću bolnicu Zadar na pružanje daljnje liječničke pomoći.

Policijski službenici osiguravaju mjesto događa, a nakon što se ispune svi sigurnosni uvjeti pristupit će se provođenju očevida.  O događaju je upoznato nadležno državno odvjetništvo u Zadru.

Županijska cesta ŽC-6025, Bilišane - Bogatnik, od 20.05 sati zatvorena je za sav promet, te se vozače savjetuje da koriste druge zaobilazne pravce - istakli su iz zadarske policije.

- Ne možemo vam ništa reći do dovršetka očevida, tek da je eksplozija bila na otvorenom prostoru. Do završetka očevida ne možemo ništa reći ni u kojem su srodstvu stradali - rekla je za Večernji list Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. Na zadarskom području se pojavila informacija da je riječ o turistima koji su bili u jednom selu uz Obrovca i da je dijete nagazilo na eksplozivno sredstvo no tu informaciju policija nije potvrdila ni objavila.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije