Sudjelovala tri automobila

Tragičan epilog udesa kod Banje Luke: Podlegao suvozač, povrijeđena četverogodišnja djevojčica

ATV
16.09.2024.
u 10:45

Nenad L. (66) iz Banje Luke podlegao je u UKC RS od posljedica ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Bistrici kod Banje Luke kada je došlo do udesa tri automobila, saznaje ATV, prenosi Avaz.

On je bio suvozač u automobilu, kojim je upravljao Jelenko L. (68), a u kojem je povrijeđen i putnik Lazar K. (63). Lake ozljede u UKC RS konstatirane su i četverogodišnjoj djevojčici L.M. koja se vozila u automobilu kojim je upravljao njen otac Dmitar M. (38). Treće vozilo koje je sudjelovalo u udesu je  njemačkih registracijskih oznaka, za čijim volanom je bio Ranko B. (54).

Kako Avaz podsjeća, nesreća se dogodila oko 18.45 sati na dijelu regionalnog puta Banja Luka - Bronzani Majdan. Svjedoci su ispričali da su nakon udesa reagirali vatrogasci koji su sjekli lim na vozilu kako bi izbavili povrijeđene. Četiri osobe su prevezene u UKC RS, a Nenad L. podlegao nekoliko sati nakon nesreće, dok su ostalim povrijeđenima konstatirane lakše ozljede.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?