zavidovići

Uhićene tri osobe zbog ubojstva kod Zavidovića

policija
28.06.2017.
u 16:36

 Nakon završetka uviđajnih radnji na lokalitetu kod zavidovićkog sela Stog, policija MUPZDŽ-a izdala je priopćenje u kojem se navodi da su tri osobe uhićene zbog osnova sumnje da se mogu dovesti u vezu s ubojstvom A.V., rođenog 1981., iz Zavidovića, i ranjavanje osobe M.K., rođene 1979.godine.

Policija je u istražnom postupku uhitila osobu H.P., rođen 1968., H.E., rođen 1995., i H.F., rođen 1991., i nakon kriminalističke obrade poduzela aktivnosti na dokumentiranje kaznenog djela "ubojstvo" i kaznenog djela ubojstvo u pokušaju.

U skladu s uputama i nalozima dežurnog županijskog tužitelja nastavljaju se aktivnosti policijskih službenika na dokumentiranju i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti pod kojim je nastupila smrt  V.A., kao i teže ozljeđivanje K.M.

Nakon kriminalističke obrade, prikupljenih dokaza i obavještenja, uhićena osoba će biti predane na nadležnost i postupanje Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije