Policija apelira građane za pomoć

Velika potraga u BiH: Nestala 12-godišnja djevojčica

Amra Durić
26.08.2024.
u 21:51

U subotu, u kasnim večernjim satima, 24. kolovoza, prijavljen je nestanak maloljetne djevojčice Amre Durić (12) iz Fojnice.

Prema informacijama koje je podijelila obitelj, Amra je nestala oko 22 sata iz prostorija obiteljske kuće, ne ostavljajući nikakvu poruku o tome gdje se uputila.

Obitelj je odmah pokušala stupiti u kontakt s njom putem mobilnog telefona, no bezuspješno – djevojčica se nije javljala na pozive, piše Radiosarajevo.

Zabrinuti roditelji prijavili su nestanak policiji, a svi raspoloživi djelatnici Policijske stanice Fojnica su obaviješteni i uključeni u potragu.

"Potraga za našom Amrom još traje. Proteklih 48 sati nismo dobili nikakvu informaciju od nje. Provjerili smo i našu rodbinu, da nije kod njih, ali smo dobili sve negativne povratne informacije. Čekamo da se vrati kući", kazala je za Radiosarajevo mama Amre Durić.

Kako je dodala, Amra je visoka oko 150 cm, ima dugu, ravnu plavu kosu, plave oči, pune usne i okruglo lice. Na dan nestanka nije poznato što je imala na sebi, što dodatno otežava potragu.

Policija apelira na građane da, ako imaju bilo kakve informacije o kretanju ili trenutnom boravištu Amre, odmah kontaktiraju Policijsku stanicu Fojnica ili nazovu broj 061/405-262.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?