nesreća na cesti Kakanj - Visoko

Vozilo s četiri osobe sletjelo u rijeku kod Visokog: Jedna osoba se spasila, traže se ostale

mup hnž, policija
10.10.2024.
u 08:36

- Po dolasku na mjesto događaja, osoba koja je zatečena s vidljivim ozljedama, policijskim službenicima je rekla da je bila u vozilu s još tri osobe te kako su sletjeli u rijeku Bosnu u mjestu Dobrinje, kazala je glasnogovornica MUP-a ZDŽ

Vozilo s četiri osobe je sletjelo u rijeku Bosnu, a jedna osoba uspjela se spasiti i informirati policiju o ovom događaju. Prometna nesreća se dogodila na regionalnoj cesti Kakanj - Visoko, jedan sat iza ponoći. 

- Policijska stanica Visoko sinoć oko 1 sat je obavještena da je u mjestu Buzić Mahala uočena osoba s vidljivim ozljedama, teško komunikativnom stanju, te da je policija izašla na mjesto događaja, rekla je za Klix.ba glasnogovornica MUP-a Zeničko-dobojske županije Aldina Alić.

- Po dolasku na mjesto događaja, osoba koja je zatečena s vidljivim ozljedama, policijskim službenicima je rekla da je bila u vozilu s još tri osobe te kako su sletjeli u rijeku Bosnu u mjestu Dobrinje, kazala je Alić.

Policijski službenici su otišli na mjesto događaja te uočili tragove vozila koji su završavali u rijeci Bosni te su odmah na mjesto događaja izašli i pripadnici spasilačkih timova MUP-a ZDŽ i vatrogasci.

"Jutros u 4:15 sati je locirano vozilo, na mjesto događaja je upućena i posebna jedinica te je u 7 sati na mjesto događaja izašla i uviđajna ekipa Sektora krim policije s tužiteljem kako bi se pristupilo izvlačenju vozila", zaključila je Alić.

Za sada nije poznato je li u ovoj nesreći bilo poginulih osoba.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije