Nizozemska

Za upravljačem kamiona iz koga je ukradeno 1,4 tone kokaina bh. državljanin

EPA-EFE, ilustracija
17.10.2024.
u 21:07

Kokain su, navodno, ukrali nizozemski kriminalci, koji su ga, u međuvremenu, već počeli da rasturaju po Nizozemskoj i Belgiji

Nizozemska policija posljednja dva mjeseca istražuje seriju napada, eksplozija i otmica za koje vjeruje da su povezani s krađom 1,4 tone kokaina. Riječ je krađi koja se dogodila 29. kolovoza kada su lažni policajci presreli kamion iz kojeg su uzeli 1,4 tone kokaina.

Ono što se nije znalo jeste da je za volanom kamiona bio državljanin Bosne i Hercegovine. Navodno, kada je došao na odredište, oni koji su trebali da preuzmu kokaina, su ga pretukli i unakazili. Neki mediji prenose da je vozač, zapravo, radio za obje strane. Mediji prenose da je on kontejner preuzeo u luci Antwerpen te ga je vozio na dogovorenu lokaciju. Ukradeni kokain pripada dvjema kriminalnim skupinama, koje su stacionirane u Dubaiju, a čine ih Srbi, Albanci i Brazilci.

Kokain su, navodno, ukrali nizozemski kriminalci, koji su ga, u međuvremenu, već počeli da rasturaju po Nizozemskoj i Belgiji. Ovo je dovelo do osvete i svojevrsnog rata među kriminalcima zbog čega je policija suočena sa skoro svakodnevnim napadima, eksplozijama i otmicama. Sa nizozemskim kriminalcima u krađi kokaina su sudjelovali i belgijski državljani. Neki od njih su uhićeni, a kod jednog je pronađena uniforma nizozemskog policajca u koju je bio maskiran tijekom zaustavljanja kamiona, prenosi radiosarajevo.ba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije