atašeova žena

S petog kata spuštala se po plahtama

srpska policija
Antonio Bronić / Arhiv VL-a
25.01.2013.
u 18:45

63-godišnja supruga talijanskog atašea u Beogradu poginula je u padu, a s prozora stana ostale su se vijoriti svezane plahte

Supruga talijanskog atašea u Beogradu P. B.(63) poginula je pod neobičnim okolnostima, navodno spuštajući se po povezanim plahtama s petog kata u Ulici kneza Miloša. Navodno je ostala zaključana u stanu te se počela spuštati uz pomoć svezanih plahta, koje su ostale vijoriti s prozora. Nikakvog službenog objašnjenja tajanstvene smrti zasad nema. Tijelo žene u dvorištu zgrade primijetili su susjedi, prijavili su to policiji, a mediji navode da je i suprug poginule žene nesreću prijavio, ali kao samoubojstvo. Je li stradala žena pokušavala od nekoga ili nečega pobjeći? Istražitelji će na temelju analize DNK pokušati utvrditi tko je svezao plahte. U zgradi su uglavnom uredi, a mladić koji ima tvrtku na toj adresi izjavio je kako se bračni par nikad nije pozdravljao sa susjedima na stubištu.

– Nekoliko smo puta čuli iz njihova stana galamu, ali smo pretpostavljali da slave dječje rođendane – kaže susjed.

Na mjesto nesreće stigli su brojni novinari te talijanski konzul i prijatelji poginule žene. – Atašeovu ženu vidio sam jednom kad je prokišnjavalo iz njihova stana – kaže jedan susjed, a drugi pak ističe da prije nesreće vidio plahte koje vise s prozora.

>> Skokom s petog kata zgrade ubila se supruga talijanskog diplomata

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?