Ben Affleck 'udara' tamo gdje zna da je Jennifer Lopez najosjetljivija

Ben Affleck i Jennifer Lopez
Agence/Bestimage
26.08.2024.
u 20:38

Jennifer Lopez čak se i nakon rastave pokušava družiti s Affleckovom djecom, no Ben nema iste želje. Njegov dobar odnos blizancima nestao je preko noći, a nekoć se činio kao 'očuh iz bajke'

Bilo je lijepo dok je trajalo... Ben Affleck i Jennifer Lopez nisu trošili vrijeme, a mnogima se činilo kao da ih iskustvo stečeno prije 20-ak godina nije ničemu naučilo. Ovaj su put zvijezde u cijelu priču umiješale i djecu, a san o 'velikoj sretnoj obitelji' raspršio se u niti dvije godine!

Glumac i glazbenica vrlo su se brzo uselili u zajedničku rezidenciju, a s njima su živjela i njihova djeca: Lopezini blizanci iz braka s Marcom Anthonyjem te Affleckovo troje djece iz braka s Jennifer Garner.Iako su svi govorili kako obitelji sjajno funkcioniraju zajedno, Affleck je vrlo brzo zaboravio koliko su mu značili blizanci, piše Tportal.hr.

Ben Affleck više ne komunicira s blizancima

Affleck je tijekom ove dvije godine nerijetko bio fotografiran s Maxom i Emmom, vodio ih je u šoping, a i sama ga je Lopez hvalila tvrdeći da je sjajan otac.

I dok se Affleck prikazivao sjajnim ocem samo dok je brak trajao, Lopez i dalje njeguje blizak odnos s njegovom djecom. Najstarija Violet nedavno je viđena kako nosi haljinu svoje maćehe, a i Affleckov sin prije nekoliko je dana viđen u njezinom društvu.

Izvori tvrde da je Lopez ostala u bliskim odnosima i s djecom, ali i s Jennifer Garner, dok je glumac prekinuo kontakt s blizancima.

'Ona je u kontaktu s djecom i dobra je mama', rekao je izvor za strane medije navodeći kako je Lopez bila u dobrim odnosima i s djecom Marca Anthonyja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije