U povjerenju by Neven Ciganović

Davor Gobac: U Sibiru su nam u prvom redu bili oficiri, iza njih niže rangirani, a tek onda puk

Davor Gobac
Shutterstock
26.09.2024.
u 21:58

Odlično raspoloženi Davor ispričao je kako se pripremaju za veliki zagrebački koncert kojim će 12. listopada u Areni, proslaviti 40 godina djelovanja, ali se prisjetio i njihovih početaka te komentirao aktualnu glazbenu situaciju

Neven Ciganović ovog je tjedna, u emisiji ugostio Davora Gopca, legendarnog frontmena jedne od hrvatskih najpopularnijih i svakako najdugovječnijih grupa, Psihomodo pop. Odlično raspoloženi Davor ispričao je kako se pripremaju za veliki zagrebački koncert kojim će 12. listopada u Areni, proslaviti 40 godina djelovanja. Prisjetio se Davor i njihovih početaka, činjenice da su već kao mladi glazbenici dospjeli na MTV što nikome s ovih prostora prije nije uspjelo.

Prepričavao je i razne anegdote s gostovanja u Rusiji, posebice s koncerata u Sibiru. - U prvom redu samo oficiri, onda niže rangirani vojnici pa tek onda puk- kazao je Davor i nasmijao voditelja. Priznao mu je i kako su se na ledenih -35 stupnjeva grijali ispijajući alkoholna pića.

Dotaknuo se i Dore te pojasnio Nevenu zbog čega se nikada ne bi prijavili i zašto misli da nisu takav bend. Usput je komentirao i one koji se sve češće izjašnjavaju kao nebinarne osobe. Odao je i tajnu svoje mladolikosti i velike energije, koja leži u činjenici da svakog dana vježba.

Cijeli razgovor možete pogledajte u videu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije