U kabrioletu

Drama na snimanju spota na Cetini! Pjevačici kotač zahvatio haljinu : Ogulilo mi je ruku i opeklo kožu

10.09.2024.
u 20:23

Pjevačica Kristina Boban opisala je što joj se dogodilo na nedavnom snimanju spota za skladbu 'Ako ne'ko pita'

Nova pjesma temperamentne splitske pjevačice Kristine Boban 'Ako ne'ko pita' donosi emotivnu ispovijest o hrabrom i konačnom suočavanju s ljubavi kojoj je već davno došao kraj, otpjevanu snažnim vokalom te sugestivnom interpretacijom. Stihovi Roka Vukušića sjajno su upotpunili glazbu Ive Nuića, skladatelja s kojim Kristina uspješno surađuje na nekoliko zadnjih pjesama, a pjesmu je aranžmanski uobličio Vojan Koceić. Kreativna ekipa Pilot studija zadužena za snimanje videospota imala je izazovan zadatak jer se snimanje odvijalo kroz čitav dan na užarenih 38 stupnjeva na nekoliko atraktivnih lokacija u okolici Blata na Cetini.

Taj inspirativan krajolik imao je ulogu prirodne scenske kulise kroz koju se Kristina vozi u neobičnom vozilu - raritetnom, kao sunce žutom Volkswagen Buggy-u iz 1961., a prilikom snimanja dogodila se i jedna manja nezgoda:
„Osim nesnosne vrućine koja je topila šminku i testirala naše granice izdržljivosti, imala sam nezgodu koja je mogla završiti i puno gore. Naime, scena u kojoj vozim kabriolet zahtijevala je da haljina vijori iz auta, ali je ona nekako zapela za kotač i povukla moju ruku. Uspjela sam ju izvući, ali mi je trenje ogulilo i opeklo dio kože pa sam morala medicinski sanirati ozljedu. Stisnula sam zube, nastavila snimanje iako je jako boljelo i sad imam ožiljak kao trajnu uspomenu na ovu pjesmu, ali najbitnije da smo svi živi i zdravi. Na kraju, kad smo završili snimanje ostali smo još dugo prepričavati dogodovštine koje su nam se taj dan dogodile, a glavna zezancija je bila da ako me netko pita, uvijek ću reći - ne vozi kabriolet u dugoj haljini!

Nevjerojatni prizori cetinskog kraja ostavili su cijelu ekipu bez daha i mislim da ih je redatelj odlično uklopio u atmosferu pjesme. A moram naglasiti da bitnu ulogu u spotu ima i moja mala mezimica Dea, terijerka koja je profesionalno odradila glumački zadatak, sve nas nasmijavala i zabavljala, smiješi joj se filmska karijera“, kaže simpatična i energična Kristina koja pjesmu „Ako ne'ko pita“ posvećuje svima koji su odlučili slušati i poštovati sebe te izaći izvan komforne zone gdje čeka život vrijedan življenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije