'Sada je dio obitelji'

Dva mjeseca nakon vijesti o razvodu, Mate Rimac pozirao u zagrljaju posebne osobe

20.08.2024.
u 14:18

Vijest o razvodu Mate i Katarine nakon tri godine braka šokirala je domaću javnost

Mate Rimac slovi za jednog od najuspješnijih Hrvata, a nedavno se pohvalio velikim poslovnim uspjehom. Naime, na prestižnom automobilskom događaju 'The Quail: A Motorsports Gathering' u Kaliforniji predstavio je novu Neveru, pod nazivom Nevera R.

Na društvenim mrežama podijelio je fotografiju u zagrljaju svog prvog kupca Paula, kojemu je posvetio emotivnu objavu.

'Naš prvi kupac, Paul. Ušao je u tvrtku kad nas je bilo pet i prošao s nama cijeli put sve do danas. U tom procesu postao je dio obitelji. O tome se radi - ne kupujete samo automobil. Postajete dio nečega, dio avanture', poručio je.

Iako na poslovnom planu niže uspjehe, zbog ljubavnog se nedavno našao u centru medijske pozornosti. Naime, u lipnju je odjeknula vijest o razvodu Mate Rimca i Katarine Lovrić. U braku su proveli tri godine, a izvor je ranije za Slobodnu Dalmaciju otkrio što je presudilo njihovoj ljubavi.

'Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci. Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život.Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu', rekao je izvor.

Podsjećamo, Mate i Katarina sudbonosno 'da' izgovorili su u svibnju 2021. na tajnom vjenčanju pred matičarom na obali u sklopu Vile Dalmacija u Splitu, a onda su se u srpnju iste godine vjenčali u crkvi u okolici Livna. Prvi ples odsvirao im je Momčilo Bajagić Bajaga, a riječ je bila o pjesmi 'Bademi i so'.

Goste je zabavljalo i Zabranjeno pušenje. Mladenka je, prije odlaska u crkvu, bacala jabuku preko kuće, a dan nakon svadbe se okretao vol od 800 kilograma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije