NA INSTAGRAMU

Ella Dvornik otkrila koliko kilograma ima: 'Posljednji put je ovako bilo nakon poroda'

Ella Dvornik
Instagram
12.07.2024.
u 08:01

"Posljednji put sam ovoliko kila imala nakon poroda. Zato realno - ta brojka ništa ne znači", poručila je uz fotku vage na kojoj je bila brojka od 63, 2 kilograma.

Influencerica Ella Dvornik (33) u posljednje progovorila je o temi vježbanja te otkrila kako odlasci u teretanu utječu na nju. Prije nekoliko dana započela je govoriti o ovoj temi i rekla da je vidjela promjenu na sebi - raširila su joj se bedra, odnosno da su joj noge dosta ojačale. "Jako su se raširile, a gore mi se smanjio struk. Ne mogu naći traperice koje su mi dobre u nogama, a da gore nisu velike. Zna li netko da možeš prevući traperice preko nogu i guze, a da su gore uske? Molim vas da mi javite jer ne mogu ni jedne svoje traperice obući", kazala je popularna Zagrepčanka te dodala da je dobila dosta kilograma. 

Nekoliko dana nakon se ponovno javila i sada je pokazala i koliko kilograma trenutno ima. "Posljednji put sam ovoliko kila imala nakon poroda. Zato realno - ta brojka ništa ne znači", poručila je uz fotku vage na kojoj je bila brojka od 63, 2 kilograma. 

 

Foto: Instagram

 

Podsjetimo, Ella se nedavno požalila na neobičnu virozu zbog koje se budi ujutro znojna. "Imam neke bizarne, prelucidne snove i doslovno se probudim da ne znam gdje sam i što se događa. Baš sam pričala s par prijatelja i svi imaju isto. Ja to zovem korona na gljivama. Otkud je ovo došlo i do kad traje? Meni je već četvrti dan i budim se doslovno mokra ujutro, nemam pojma što je ovo", rekla je Ella.

Osim toga, influencerica je u procesu rastave od Britanca Charlesa Pearcea, a s kojim ima dvije kćeri Balei Dee i Lumi Wren. On je nedavno presudom dobio polovicu kuće u Balama, ali s obzirom na to da je na kući i hipoteka za kredit od 252.000 eura mora otplatiti i polovicu kredita. Kao suvlasnik upisao se sredinom svibnja. Ella većinu vremena posljednjih godinu dana provodi u Zagrebu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije