Zavodljivo

Elli Dvornik u prvom planu bujni dekolte, otkrila kako je vratila simetriju grudima

ella dvornik
15.10.2022.
u 12:47

Influencerica i blogerica Ella Dvornik objavila je na Instagramu novu fotografiju na kojoj je u prvom planu njezin bujni dekolte u crnoj majici ispod koje nije nosila grudnjak, a u potpisu je napisala: Pogled ispod obrva .mp3. U komentarima su obožavatelji pohvalili ovu fotografiju: - Baš si lijepa.. ovako prirodna. BrutalElla. Odlična fotografija.

Prošle godine u ovo vrijeme Ella je objavila video u kojem je ispričala kako je povećala grudi i otkrila je kako se odlučila na zahvat. 
Dok sam plesala na Baby shark s Balie napipala sam veliku kvrgu na lijevoj cici i ona je bila jako tvrda. Počela mi je smetati i počela me boljeti. Otišla sam na pregled i nasreću, ispalo je da je riječ o cisti koja je bila velika oko pet centimetara. Oduvijek sam imala male grudi, a ono što je bilo specifično je da su široke. Uvijek sam nosila C košaricu iako ju nisam mogla 'napuniti' i to mi je odgovaralo, pogotovo u mlađim danima, prije djece, kada su bile prpošne i super su mi stajale. Nisam se mogla zamisliti s većim cicama. Kad sam rodila Balie, nisam je dojila, nego sam ispumpavala. Kad sam prestala ispumpavati, a nije to dugo trajalo, tri do četiri tjedna, lijeva je ostala veća od desne - ispričala je tada u videu.

Na pregledu joj je liječnik rekao kako nikada nije vidio toliku asimetriju, ne samo što se tiče veličine grudi, već i bradavica. Njezin zahvat i vraćanje simetrije grudima je postignut kombinacijom implantanata i transfera masti. Ella je ispričala kako je operacija bolna, a oporavak dugo traje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije