POSEBNO DRUŠTVO

FOTO Nina Badrić pokazala s kim provodi dane: 'Nekad se svađamo, nekad vičem na njega'

Nina Badrić
Instagram
20.09.2024.
u 21:33

Glazbenica je poznata kao velika ljubiteljica pasa te je prije sadašnjeg ljubimca godinama vodila brigu o maltezeru imena Bundy. Nakon što je on uginuo, njegovo mjesto zauzeo je Toto koji, kako se može zaključiti, uljepšava Nininu svakodnevicu.

Glazbenica Nina Badrić često se na društvenim mrežama voli pohvaliti svojim omiljenim članom obitelji, psićem Totom. Nina svog četveronožnog ljubimca sa sobom vodi gotovo svugdje, a sada je na Instagramu objavila nekoliko morskih fotografija s Totom u naručju te uz njih opisala kako funkcionira njihov odnos.

- Nekad se svađamo, nekad vičem na njega, nekad (doduše kratko) je u kazni, uglavnom sam ga razmazila, a Toto, kao svako pravo muško, vuče na svoju stranu. Ipak, na kraju i početku dana ove četiri šape su pod mojim nogama ljubav bez granice - napisala je pjevačica pa za kraj dodala: - P.s. Ovaj mladić još traži curu. Javite se curice s glavne ulice - otkrila je Nina.

U komentarima su joj se javili oduševljeni pratitelji: - "I ja imam sličnog švrću, ljubav, sreća i radost...nekad me iznervira ali kad ga vidim onako sa onim okicama pomislim: koliko te volim švrćo moj", "Ma jao, kakva ljubav. Toto je šmeker neviđeni", "Pored tog frajera nema nitko, nikakvih šansi, pogledaj ga samo kako ljubi, a glavu ne gubi!!!!", "Bezuslovna ljubav" - nižu se komplimenti na račun Tota.

Inače, riječ je o havanezeru, pasmini koja je veoma društvena i privržena svojim vlasnicima. Toto je na svijet došao u veljači prošle godine, a Nina ga je objeručke prihvatila u svoj dom. Zagrepčanka je poznata kao velika ljubiteljica pasa te je prije sadašnjeg ljubimca godinama vodila brigu o maltezeru imena Bundy. Nakon što je Bundy uginuo, njegovo mjesto zauzeo je Toto koji, kako se može zaključiti, uljepšava Nininu svakodnevicu.

Podsjetimo, Badrić se nedavno odlučila na odvažan korak koji je, kako kaže. već duže vremena bio na popisu njezinih želja. Objavila je i video u kojem je svojim Instagram pratiteljima pokazala što je to napravila.  "Na mojoj listi želja dugo vremena je bila hladna kada. Već duže vrijeme govorim samoj sebi svo sad ću i nikako se odvažiti i krenuti. I onda dodjem na @plagecacheeglamping i dočeka me kada puna leda - napisala je pjevačica. Prenijela je i svoje dojmove nakon ledene kupke.

"Zaključak:1. Dobro pazite što želite. 2. Žao mi je što puno ranije nisam uvela hladnu kadu u svoju svakodnevnicu jer osjećaj poslije je fenomenalan i nemjerljiv s ničim! Ovo je višestruki benefit za zdravlje, treba malo izaći iz svoje sigurne zone i ući u ledenu kadu ali kako kaze Wim Hof diši samooo diši. Ps.Hvala mome psu Totu bez kojeg sve ovo ne bi bilo moguće", napisala je Nina. Njezine pratitelje je zanimalo i koliko je dugo izdržala u hladnoj vodi.

"Treba polako. Najprije par sekundi a onda polako povećavati vrijeme.I nije tako strašno kako se čini jer je osjećaj poslije izvanredan", odgovorila je Nina. Obožavatelji su joj čestitali na hrabrosti. "Ja sam se ukočila gledajući. Bravo Nina. Kažu da je to jako zdravo. Joj, djeluje bolno! Pratim već neko vrijeme Alis Maric i njene ledene rituale…a sad i ti!!! Sad stvarno moram ovo probat… Bravo Nina, moj čovjek si, često prakticiram i s vremenom postaje jednostavno i lako svaki početak je težak bravo, bravo Bravo. Svaka čast" pisalo je u komentarima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije