NAJVEĆA PODRŠKA

FOTO Severina pokazala majku koja i s 85 godina izgleda fenomenalno! Zajedno su uživale u divnom društvu

Severina Vučković
Instagram
12.09.2024.
u 21:09

Splitska pjevačica Severina Vučković na društvenoj mreži Instagram pokazala je kako je provela divne trenutke s majkom Anom, sinom i ostatkom prijatelja te suradnika

Najpopularnija hrvatska pjevačica Severina Vučković objavila je na društvenoj mreži Instagram niz fotografija, a na prvoj je ona s njezinom voljenom majkom Anom. Osim nje, na drugoj fotografiji objavila je i zagrljaj sa sinom Aleksandrom te na ostalima kako lijepo provodi vrijeme s prijateljima i suradnicima. - Ljeto II. dio. Mama i moji... - napisala je popularna Seve, kako je od milja zovu te ispod objave prikupila više od 13 tisuća oznaka "sviđa mi se". 

Naime, njezina majka Ana nikada se nije voljela medijski eksponirati, no tu i tamo se pojavljuje na kćerinim fotografijama te važnim obiteljskim događajima. Svi se sjećamo i proslave Severininog jubilarnog 50. rođendana, a koji se održao pretprošle godine, ondje je bila i gospođa Ana te njezin sin Aleksandar. Severininu mamu smo tad imali prilike vidjeti u jako elegantnom izdanju te je s kćeri pozirala u haljini Matije Vuice, a pjevačica je zajedničke fotografije objavila na Instagramu. Gospođa Ana ima 85 godina, a mnogi su tada komentirali koliko mladoliko i profinjeno izgleda.

Severina i njezine sestre su rano izgubile oca Severa Vučkovića, a njihova majka Ana je jednom rekla da je upravo pjevačica naslijedila njegov karakter i izgled. Podsjetimo, Severina se početkom rujna uputila na kratki odmor te javila na društvenim mrežama.  Na Instagramu je objavila fotku na kojoj nasmijano pozira, a pozornost je ukrala modnim dodatkom - naušnicom s biserom. "Djevojka s bisernom naušnicom", naglasila je i sama u opisu referirajući se na istoimeno poznato djelo nizozemskog slikara Johannesa Vermeera. 

Pjevačica koja se često javlja na društvenim mrežama nakon svojih brojnih koncerata zaputila se i ona na jedan kako bi uživala. Severina je s prijateljima bila na koncertu grupe Coldplay u Beču. Pjevačica se na Instagramu pohvalila videom iz Beča. "Valja nekad otići s prijateljima na koncert koji nije moj... Kolege, WOW, bilo je nezaboravno", napisala je pjevačica u opis objave unutar koje je istaknula nekoliko snimki druženje, kao i neke s koncerta.

Najpopularnija domaća pjevačica na društvenoj mreži Instagram javlja se često, a nedavno je pokazala i kako izgleda prije i poslije svog koncerta. Pjevačica je pozirala pred ogledalom prije nego je izašla na binu, a zatim i nakon koncerta, mokre kose s leđa. - Prije i poslije - našalila se u opisu fotografija nastaloj nakon njezina koncerta u Makarskoj. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije