otkrila na Instagramu

FOTO Supruga Edina Džeke proslavila rođendan, pogledajte detalje s proslave

Amra Džeko rođendan
Foto: Instagram screenshot
1/7
01.10.2024.
u 20:15

Vrhunac večeri bilo je slavljeničino rezanje torte na dva kata, prekrivene ukrasnim cvijećem

Amra Džeko, supruga najboljeg bosanskohercegovačkog nogometaša Edina Džeke, sinoć je proslavila 40. rođendan.

Edin i Amra odlučio je povodom ovog jubileja rezervirati prostor u restoranu s terasom s panoramskim pogledom na grad. Amra Džeko je na Instagramu podijelila dio atmosfere sa zabave.

Bračnom paru Džeko na ovaj važan dan pridružili su se zajednički prijatelji, a među njima se ističe bivši igrač i legenda Hajduka, Senijad Ibričić, koji se u društvu svoje supruge fotografirao s Edinom i Amrom. Gostima su na proslavi pjevali Emina Jahović, Slađa Allegro i Mirza Selimović. Vrhunac večeri bilo je slavljeničino rezanje torte na dva kata, prekrivene ukrasnim cvijećem.

Fotografije s Amrinog profila možete pogledati u galeriji ispod:

Amra Džeko rođendan
1/8

Podsjetimo,  Edin i Amra Džeko su u braku od 2016. godine. Imaju četvero djece - Unu, Danija, Daliju i Hanu, a Amra iz prvog braka ima još i kćer Sofiju. Za Amru je javnost doznala još 2012. godine, a Edin i ona su svoju vezu skrivali u počecima.

Amra Džeko je, prije veze s Edinom, kao sarajevska glumica i manekenka preselila u Los Angeles, s namjerom da ondje gradi karijeru. No kad se rasplamsala ljubav s Edinom, sve su te ambicije pale u drugi plan, a ona je odlučila slijediti svoje srce. Napustila je Ameriku i za Džekom otišla u Italiju.

Amra i Edin vlasnici su restorana Ezza u Dubrovniku, koji vrlo uspješno posluje, i odakle lijepa Džekina supruga često objavljuje zanimljive objave. Osim dubrovačkog restorana, Džeko je uložio i u nekretninski biznis u Grljevcu, u Podstrani. Ondje je sa svojim kumom Senijadom Ibričićem uložio sredstva u projekt dviju luksuznih, kaskadnih zgrada s raskošnim okućnicama, gdje su stanove kupili, između ostalih, i dobro situirani i uspješni ljudi iz Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije