otkrila na instagramu

Georgina Rodriguez završila u bolnici, objavila je fotografiju

Georgina Rodriguez
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
24.10.2024.
u 21:45

Pokazala je i da joj je Cristiano Ronaldo Junior (14) poklonio veliki buket cvijeća u ovim težim trenucima

'Napokon sam ponovno kod kuće! Provela sam četiri dana u bolnici zbog upale pluća. Bolje sam, ali i dalje se oporavljam okružena obitelji', poručila je Georgina Rodriguez dok se pridržavala za krevet. 

- Veliko hvala liječnicima, sestrama i ostalima u bolnici. Zahvalna sam što su se tako divno brinuli o meni - dodala je partnerica nogometaša Cristiana Ronalda u četvrtak.

Pokazala je i da joj je Cristiano Ronaldo Junior (14), kojeg je nogometašu rodila surogat majka, poklonio veliki buket cvijeća u ovim težim trenucima. Cristiano Junior prati oca po klubovima u kojima igra, a trenutačno je član mlađih selekcija Al Nassra.

Foto: Instagram

Ronaldo i Georgina zajedno imaju kćeri Alanu Martin i Bellu Esmeraldu, koje su njegova biološka djeca, dok su nogometašu surogat majke rodile još i blizance Evu i Matea. U travnju 2022. godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu, prenosi 24sata.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije