HANK AZARIA

Glumac iz 'Prijatelja' otkrio dirljiv trenutak s pogreba Matthewa Perryja: 'Njega je izgubio cijeli svijet'

prijatelji - Matthew Perry
Profimedia
14.11.2023.
u 07:51

Glumac Hank Azaria koji je u seriji glumio Phoebeina dečka Davida koji se odselio u Rusiju, također je bio na pogrebu, a u novom intervjuu ispričao je neke detalje

Glumac Matthew Perry, koji je umro u subotu 28. listopada u 54. godini života, pokopan je u petak 4. studenoga na groblju u Los Angelesu u nazočnosti samo najbliže rodbine i glumaca iz hit serije "Prijatelji", izvijestili su tada mediji. Ožalošćeni su se okupili na groblju Forest Lawn u četvrti Hollywood Hills u Los Angelesu, nedaleko od studija Warner Brothers gdje je emisija snimana. To je također posljednje počivalište brojnih holivudskih poznatih osoba, uključujući Michaela Jacksona, Lucille Ball i Elizabeth Taylor.

Glumac Hank Azaria koji je u seriji glumio Phoebeina dečka Davida koji se odselio u Rusiju, također je bio na pogrebu, a u novom intervjuu ispričao je neke detalje. Rekao je da je na pogrebu bilo puno suza, ali i smijeha. 

"Bio sam na sprovodu. Kako i pogađate, bilo je tužno. On je bio urnebesan čovjek pa smo se i smijali i plakali prisjećajući ga se. Svatko od nas izgubio je nekoga. Njega je izgubio cijeli svijet. Nekako je čak lijepo što cijeli svijet dijeli taj osjećaj", kazao je Azaria za The Messenger.

 

-

 

Glumci su ostali bliski prijatelji sve do Perryjeve tragične smrti, koja je Azariju posebno pogodila. S Perryjem je često odlazio na utakmice, a omiljeni sportovi bili su mu hokej i košarka. Hank se od svojeg prijatelja oprostio i na Instagramu nakon njegove smrti.

 

 

Nakon sprovoda odjel za javno zdravstvo okruga Los Angeles objavio je službenu smrtovnicu glumca Matthewa Perryja. U službenom dokumentu koji su objavili mediji piše kako točan uzrok smrti još nije utvrđen, jer se čeka detaljna analiza njegova toksikološkog nalaza, nakon što su prvi rezultati pokazali da u njegovoj krvi nema tragova ilegalnih supstanci fentanila i metamfetamina.

Navodi se i kako je datum Perryjeve smrti 28. listopada u 16:17. te da je preminuo u svom domu u Pacific Palisadesu. U smrtovnici piše i da je Matthew Perry 38 godina radio u filmskoj industriji kao glumac, a navedeno je i kako je sve potrebne informacije istražiteljima ustupio njegov očuh Keith Morrison. Glasnogovornik vatrogasne službe prethodno je rekao za E! kako je glumac pronađen bez svijesti u hidromasažnoj kadi te da su u njegov dom došli na poziv Perryjevog osobnog asistenta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije