Obitelj Grašo

Hana i Petar snimljeni u izlasku, a sa sobom poveli i kćerkicu Albu

grašo petar
IstraIN
15.10.2022.
u 10:20

Splitski glazbenik Petar Grašo (46) i njegova supruga, glazbenica Hana Huljić (31) snimljeni su u rijetkom zajedničkom izlasku u Rovinju u društvu kćerkice Albe.

Supružnici su uživali u jednom rovinjskom restoranu, a glazbenik je u jednom trenutku izašao na ulicu kako bi obavio razgovor, a potom se vratio omiljenom društvu.

Hana Huljić Grašo i Petar Grašo postali su roditelji djevojčice | Autor : Zvonimir Barisin/PIXSELL Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL 19.02.2022., Split - Vjencanje Hane Huljic i Petra Grase. Dolazak mladenaca u restoran Adriatic. 

Grašo je govorio o tome koliko mu znači obitelj.

- Obitelj je kroz moj život uvijek bila nukleus i  polazna točka svega, kao i luka kojoj se vraćam. Trudim se da budem dobar roditelj i partner. Kad te vodi ljubav dobre stvari se događaju same od sebe - rekao je u intervjuu za srpski Blic. Dodao je i da sebi zamjera što cijelo ljeto radi i zbog toga ne provodi cijelo vrijeme sa svojom obitelji te da bi volio to promijeniti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije