razveli se u ožujku

Haris Džinović o bivšoj supruzi: 'Nikada mi nije pomagala. Nije znala ni spremati hranu'

Haris Džinović i Melina
Foto: Antonio Ahel/AtaImages/PIXSELL
1/3
14.10.2024.
u 08:33

" Što se danas tiče tih brakova, mislim da polako sve to ide u smjeru da nestane. Ne mislim da će uskoro brakovi nestati, ali ide ka tome", rekao je pjevač

Bosanskohercegovački folk pjevač Haris Džinović iako se u ožujku ove godine razveo od bivše supruge Meline te je govorio kako ne želi govoriti o njoj, ipak je to učinio. Haris Džinović je u emisiji "Premijera vikend specijal" naveo kako je imao brojne obveze vezane za nastupe i da mu ona nikada nije pomagala.

"Nikad u životu. Napravila je 15 pita u životu. Ne krivim je mnogo, jer smo uvijek imali vozače i kućne pomoćnice. Nije bilo potrebno da ona sprema i čisti. Moja bivša žena nije ni znala spremati hranu. Sa mnom je naučila nešto spremati", kazao je. Novinari su ga zatim pitali vjeruje li nakon razvoda ženama.

"Ne mogu vjerovati nekome dok me ne uvjeri u to ili dok jednom ne slaže pa mu prestanem vjerovati. Što se danas tiče tih brakova, mislim da polako sve to ide u smjeru da nestane. Ne mislim da će uskoro brakovi nestati, ali ide ka tome", odgovorio je pjevač, prenosi Klix.ba

Melina se nijednom nakon vijesti o razvodu nije osvrnula na komentare bivšeg supruga. Srbijanski mediji su u kolovozu objavili kako je ona odlučila okrenuti novi list i preseliti se na Azurnu obalu.

"Melina sada živi na Azurnoj obali. Preko mjesec dana je tamo. Vidjeli ste i sami da se nije oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno, žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost. Želi živjeti, uživa u životu i raduje se svemu novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako prilagodila", rekao je izvor za Blic.rs.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije