Princeza od Walesa

Kate Middleton se odlasila na Instagramu: Poznajem moć prirode

Kate Middleton
Profimedia
19.07.2024.
u 07:30

Poznajem moć prirode koja potiče naš razvoj i blagostanje, donosi na radost i pomaže nam da ostanemo fizički, mentalno i duhovno zdravi", rekla je Kate

Princeza od Walesa Kate Middleton oglasila se na društvenim mrežama povodom otvaranja novih vrtova u Prirodoslovnom muzeju u Londonu.

U pričama na Instagramu objavila je svoje fotografije koje su nastale prilikom njezine posjete muzeju 2021. godine, piše Daily Mail.

"Izuzetno cijenim predanost muzeja stvaranju posebnog prostora koji potiče ljude svih dobi da se ponovno povežu s prirodom i nauče više o tome kako možemo zaštititi naš prirodni svijet", napisala je.

"Poznajem moć prirode koja potiče naš razvoj i blagostanje, donosi na radost i pomaže nam da ostanemo fizički, mentalno i duhovno zdravi. Nadam se da će ovi vrtovi inspirirati i transformirati tisuće ljudi koji će ih posjetiti", dodala je Kate, prenosi Klix.ba

Princeza, koja trenutno vodi bitku s rakom, prije nekoliko dana prisustvovala je finalu Wombledona, gdje je uručila trofeje pobjedniku Carlosu Alcarazu i drugoplasiranom Novaku Đokoviću.

Na meč je došla s kćerkom Charlotte i sestrom Pippom Middleton, a to bilo drugo pojavljivanje u javnosti otkako je podijelila sa svijetom svoju tešku dijagnozu.

Podsjetimo, princeza je krajem ožujka putem video zapisa objavila da je na preventivnoj kemoterapiji jer se liječi od raka, a prije toga je bila na operaciji abdomena.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije