IZNENADILA FANOVE

Krah braka slavne TV zvijezde! Otkrila je da se razvodi nakon 26 godina braka i 33 godine veze

Profimedia
11.09.2024.
u 20:11

Brak Rachel Zoe i Rodgera Bermana gledatelji su mogli vidjeti i showu "The Rachel Zoe Project" koja se emitirala od 2008. do 2013. godine. Dvije godine kasnije sudjelovali su u Lifetimeovu projektu "Fashionably Late with Rachel Zoe", dok je Berman bio i suvoditelj u Rachelinoj radijskoj emisiji "Climbing in Heels with Rachel Zoe".

Rachel Zoe, stilistica koja odijeva brojne slavne osobe, a imala je i i svoj reality show "The Rachel Zoe Project" objavila je da se nakon 33 godine veze i 26 godina braka razvodi od svog supruga, bankara Rodgera Bermana. Vijest o razvodu podijelila je na svojem Instagram i Facebook profilu te je otkrila da je to njihova zajednička izjava.

 "Nakon 33 godine veze i 26 godina braka, Rodger i ja smo došli do zajedničke odluke da se razvodimo. Jako smo ponosni na obitelj koju smo stvorili i brojne uspomene. Naš prioritet su djeca i odgajat ćemo ih zajedno te ćemo nastaviti raditi na svim projektima koje smo skupa započeli. Molimo vas za privatnost dok prolazimo ovo novo poglavlje. S ljubavlju i zahvalnošću, Rachel i Rodger", stoji u izjavi. 

Njihovu vezu gledatelji su mogli vidjeti i u spomenutom showu ''The Rachel Zoe Project'' koja se emitirala od 2008. do 2013. godine. Dvije godine kasnije sudjelovali su u Lifetimeovu projektu ''Fashionably Late with Rachel Zoe'' dok je Berman bio i suvoditelj u Rachelinoj radijskoj emisiji ''Climbing in Heels with Rachel Zoe''.

Vezu su započeli 1991. godine, a vjenčali su se 1998. godine. Još u veljači proslavili su godišnjicu zajedno, pa je mnoge obožavatelje ova vijest potpuno iznenadila i šokirala. Inače klijenti Rachel Zoe bili su, između ostalih, Cameron Diaz, Kate Hudson, Kate Beckinsale, Debra Messing, Demi Moore, Liv Tyler, Joy Bryant, Molly Sims, Beau Garett, Eva Mendes, Paula Patton, Anne Hathaway i drugi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije