NAKON ODLASKA KOLEGE

Matt LeBlanc snimljen kako je s društvom išao na večeru: Nije bio raspoložen kao inače

Matt LeBlanc
PIXSELL
15.12.2023.
u 09:42

Glumac je snimljen dok je odlazio na večeru s prijateljima u Malibuu. Ekipa se skupila ispred restorana, a glumac se doimao manje veselo i nasmijano nego inače.

Ekipa serije 'Prijatelji' nakon odlaska slavnog glumca i svojeg kolege Matthewa Perryja rijetko se pojavljuje u javnosti. Ekipa se okupila na Perryjevom sprovodu, a nakon toga nismo ih često vidjeli ni čuti. Njegovog najboljeg prijatelja iz serija, glumca Matta LeBlanca tako smo sada prvi put vidjeli u javnosti nakon ovog događaja. Matt je snimljen dok je odlazio na večeru s prijateljima u Malibuu. Ekipa se skupila ispred restorana, a glumac se doimao manje veselo i nasmijano nego inače.

 

Foto: Profimedia

 

Podsjetimo, Matt je dva tjedna nakon Perryjeve smrti glumcu posvetio emotivnu objavu na društvenim mrežama.

- Matthew. Teška srca se opraštam od tebe. Situacije koje smo proveli zajedno su mi među najdražim trenucima života. Bila mi je čast dijeliti pozornicu s tobom i zvati te svojim prijateljem. Uvijek ću se nasmijati kad pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i leti, brate, konačno si slobodan. I pretpostavljam da ćeš zadržati onih 20 dolara koje mi duguješ - poručio je LeBlanc uz fotografiju njihove zajedničke scene iz Prijatelja.

 

Nedavno se javila i njihova kolegica Jennifer Aniston koja je rekla da se dopisivala s Perryjem na dan njegove smrti. Inače, Perry je  preminuo krajem listopada, u dobi od 54 godine. Glumca je bez svijesti pronašao njegov pomoćnik u jacuzziju u njegovoj kući u Los Angelesu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije