PLANIRA KONCERT

Miroslav Škoro o prijateljstvu s Thompsonom: 'Teško razdoblje je iza njega, ali sad je bolje'

Miroslav Škoro
Marko Prpic/PIXSELL
09.06.2024.
u 09:10

Glazbenik u društvu kolega Mate Bulića i Dražena Zečića pjevat će na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza

Glazbenik Miroslav Škoro u petak je nastupio u Vodicama na prvom danu CMC festivala, a među brojnim pjesmama izveo je i onu "Sude mi“. "Napisao sam je 2002. godine. Svaki put kad čujem da je netko izvodi skačem metar u zrak od sreće, jer pjesmu ljudi stvarno vole“, kazao je o toj pjesmi za 24 sata, a potom se osvrnuo i na povratak prijatelja i kolege Marka Perkovića Thompsona s kojim ovu pjesmu i izvodi, a kojeg na sceni nismo vidjeli od 2022. godine.

 Naime,  Thompson je tada održao posljednji koncert nakon čega se povukao iz javnosti i otkazao nastupe jer je njegov sin Ante Mihael završio u bolnici. Nedavno je razveselio brojne svoje obožavatelje informacijom da se vraća na pozornicu. Glazbenik u društvu kolega Mate Bulića i Dražena Zečića pjevat će na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza. O ovoj informaciji izjavu je sada dao i Škoro koji je rekao da mu je drago zbog prijatelja. „Posljednje dvije godine više smo se dopisivali nego vidjeli uživo. Iza njega je jedno teško razdoblje i mogu samo zahvaliti Bogu što je sad bolje“, rekao je Škoro za 24 sata.

Podsjetimo, vijest o Thompsonovom povratku na pozornicu potvrdio je Mate Bulić koji je i taj koji ga je nagovorio na koncert. "Drago nam je da se vraća na pozornicu i svi smo uz njega. Uspjeli smo ga nagovoriti, predugo je izbivao s pozornice. Znam i da radi na novim pjesmama“, rekao nam je Bulić tada o ovim vijestima te potvrdio događaj.

 

Dodajmo i da se Thompson rijetko  javlja na društvenim mrežama te se povukao iz javnosti, a jedno od posljednjih javljanja imao je u listopadu kada je proslavio rođendan te je tada na njegovoj službenoj Facebook stranici objavljena i posebna poruka vezana za rođendan, ali i oporavak njegova sina Antu Mihaela. "Sretan 57. rođendan našem Marku sa željom i molitvom za ozdravljenje njegovog sina Ante Mihaela. Od srca administratori i fanovi!", objavljeno je na njegovoj stranici uz njegovu fotografiju.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije