VJEŠTO GA KRIJE

Nećete vjerovati koje je pravo ime Suzane Mančić

Suzana Mančić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
1/2
10.10.2024.
u 14:17

Suzana Mančić je skoro pet desetljeća na javnoj sceni, a nitko ne zna koje je njezino pravo ime. Voditeljica koja je prepoznatljiva po specifičnom osmijehu, karizmi i ljepoti godinama se predstavlja djevojačkim prezimenom Mančić, dok joj u dokumentima stoji ono koje je uzela udajom za prvog supruga. Ona je za Grand otkrila kako je njezino pravo ime i prezime Suzana Kunić. "Tradicionalno sam uzela muževljevo prezime i onda kada su službeni dokumenti u pitanju, ljudi se zapanje kao "Vi niste Mančić?", ja kažem "Pa, nisam", rekla je Suzana za Grand.

Zbog prezimena bivšeg muža danas često "raspravlja" sa sadašnjim suprugom Simeonom. "Moj suprug kaže "Dobro, Mančić, ti ne moraš da nosiš moje prezime, ali nije u redu da si udata za mene, a imaš prezime drugog muža", priznala je voditeljica i otkrila kako joj promjena prezimena u dokumentima sad predstavlja problem. "To je tolika komplikacija promijeniti sve papire, imam registriranu tvrtku na svoje ime, bankovne račune, nekretnine…Sve to moram mijenjati”,  rekla je za Grand i dodala: “Kad bi postojala neka agencija koja će to uraditi, ja bih drage volje sve promenila.”

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije