ZNA KAKO SVE ODUŠEVITI

Neda Ukraden u ovom izdanju još jednom opravdala titulu najseksi bake

Foto: antonio ahel
03.10.2024.
u 16:25

Pojavila se na proslavi povodom 30 godina rada TV Pink i Pink Media Group i sve je oduševila svojim modnim odabirom.

Pjevačica Neda Ukraden sredinom kolovoza je proslavila 74. rođendan i tada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu i napisala: 
- Koliko mi je godina??? Taman!!! Bez filtera i efekata. Da živim i uživam u životu, svojoj divnoj porodici, muzici, najboljoj publici koju čovjek može poželjeti. To isto želim i vama! Sada se pojavila na proslavi povodom 30 godina rada TV Pink i Pink Media Group i sve je oduševila svojim modnim odabirom.

Zablistala je u crnoj prozirnoj majici ispod kojeg se nazirao njezin dekolte, a ovu kombinaciju je podigla crvenim štiklama i nosila je i crveni sako koji je bio ukrašen cirkonima. Neda je tako još jednom opravdala titulu najseksi bake Balkana. Dok je veliki broj njenih fanova hvali njenu liniju i besprijekorni stil, ima i onih koji se ne slažu i kritiziraju. Na svom Instagram profilu nedavno je objavila novu fotografiju na kojoj pozira u jednostavnom ljubičastom jednodijelnom kupaćem kostimu.

"Zbogom more, odoh u planine," napisala je uz objavu, citirajući poznatu pjesmu Bijelog dugmeta. Neki pratitelji su je optužili da je tajna njenog besprijekornog izgleda zapravo photoshop. "Photoshop i od babe napravi curu", "Lako ti je tako izgledati kad nisi digla ništa teže od žlice", "Nedo, imaš 70 godina i u gaćama se slikaš,", pisali su joj neki pratitelji. "Žena zmaj. Godine ne postoje, izgled, stas, glas, a energija tinejdžerke. Bravo", "Divna žena, za svaku pohvalu", "Bože, Nedo, imam 26 godina i nikad te ne bih puštao iz kreveta, nestvarno je koliko si seksepilna", "Zgodna žena, diva, kraljica Balkana", pisali su joj drugi.

- Ajd što si slabovidna pa ne vidiš što je photoshop, a što nije. Isto me ne voliš, a pratiš me i nerviraš se i to je OK, jer, kako da me voli takva spodoba? Ali što imaš potrebu da svoju ljubomoru, glupost zaviješ u šovinizam, pa to i javno objaviš bez blama, e to mi te već žao. Mogu zamisliti koliko se nerviraš. Uh, kako je to jadno. A meni drago - poručila je Neda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije