ADA ZEIDLER

'Nemam njegov broj telefona': George Clooney ima sestru koja je starija godinu dana od njega, a evo kako izgleda

LOUISA GOULIAMAKI/REUTERS
16.09.2024.
u 14:01

Ono što je zanimljivo jest da fanovi često kažu kako George i njegova sestra uopće nemaju fizičke sličnosti. Adelija, koju poznanici zovu Ada na svijet je došla samo godinu dana prije Georgea, u barku spisateljice Nine Bruce Warren i novinara Nicka Clooneya.

Iako je George Clooney na sceni već desetljećima i često puni stupce medija, rijetko tko zna da on ima i sestru. Riječ je od Adeliji Zeidler (64), koja se, za razliku od brata, drži podalje od svjetla reflektora i izbjegava medije, te joj više odgovara miran život. Ono što je zanimljivo jest da fanovi često kažu kako George i njegova sestra uopće nemaju fizičke sličnosti. Adelija, koju poznanici zovu Ada na svijet je došla samo godinu dana prije Georgea, u barku spisateljice Nine Bruce Warren i novinara Nicka Clooneya.

Foto: Profimedia

Nakon što je završila koledž u Louisvilleu, zaposlila se kao knjigovotkinja, a navodno je ostala živjeti u rodnoj Augusti. Georgeu je djetinjstvo ostalo u lijepom sjećanju, pa je jednom prilikom rekao kako je sretan što je odrastao u malom gradu, dok se njegova majka Nina prisjetila jedne uspomene koja joj je posebno ostala urezana u sjećanju. "Jednog sam dana došla kući s posla i zatekla Georgea, Adu i nekoliko njihovih prijatelja na zabavi u našoj kući. Lizali su sljezove kolačiće i gađali se njima. Cijela nam je kuća bila prekrivena ljepljivim bombonima", izjavila je 2006. godine.

Clooneyeva sestra ostala je udovica nakon što je njen suprug Norman Zeidler 2004. iznenada preminuo od srčanog udara. Sudbonosno 'da' izrekli su 1987. godine. Na vjenčanju je prisustvovala cijal obitelj, a George je čitao Sveto pismo. Ada i Norman su u braku dobili dvoje djece, Nicholasa i Alison, a slavni ujak jako je ponosan na njih. 
Iako je odabrala drukčiji put, Ada je u jednom intervjuu izjavila kako je razmišljala da se i ona okuša u glumi. 

 "Istina je, postoji dio mene koji bi želio postati poznata glumica ili tako nešto. Uživam u glumi, štoviše, bila sam jako dobra u tome, ali nisam imala dovoljno hrabrosti za sve što ovo zanimanje podrazumijeva" priznala je.  Tada je rekla i da nema bratov broj telefona, što je šokiralo mnoge glumčeve obožavatelje. "Nemam njegov broj, jednostavno je - zamislite da izgubim mobitel. Može me nazvati, povremeno, ali e-mail je zgodniji za nas oboje", zaključila je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije