TRAGIČAN GUBITAK

Nicole Kidman sletjela u Veneciju, a onda doznala za smrt majke: 'Slomljeno mi je srce'

Profimedia
08.09.2024.
u 18:21

Nicole Kidman tek kada je sletjela u Veneciju doznala je za smrt majke, zbog čega se odmah vratila kući kako bi bila uz obitelj

Slavna američka glumica Nicole Kidman doživjela je veliki gubitak - preminula je njezina voljena majka, Janelle Ann Kidman, javljaju američki mediji. Tužna vijest stigla je u trenutku kada je Nicole već sletjela u Veneciju, spremna prisustvovati dodjeli nagrada na kojoj je trebala primiti priznanje za najbolju glumicu. Potresena gubitkom, odmah je otkazala sve obaveze i vratila se kući kako bi bila uz obitelj u ovim teškim trenucima. Nicole je osvojila nagradu za najbolju glumicu, a redateljica filma 'Babygirl' Halina Reijn preuzela je nagradu u glumičino ime. 

- U šoku sam i moram ići svojoj obitelji, ali ova nagrada je za nju - pročitala je Reijn izjavu glumice tijekom preuzimanja nagrade. - Ona me oblikovala, vodila me i stvorila. Neizmjerno sam zahvalna što vam mogu izreći njeno ime i to kroz redateljicu Halinu. Sudar života i umjetnosti je srceparajući, a moje srce je slomljeno - dodala je.

Brady Corbet, koji je primio Srebrnog lava za najboljeg redatelja nakon objave nagrade za najbolju glumicu, izrazio je sućut Kidman u svom govoru. Početkom siječnja 2022. Kidman je rekla da je njezina majka lošeg zdravlja, ali tada nije otkrivala više detalja. Kidman je ranije govorila da joj je majka bila "vjetar u leđa" u karijeri te da ju je uvijek tjerala da se usredotoči na sebe.

- Mama nije nužno dobila karijeru koju je željela, ali bila je odlučna da će njezine kćeri imati jednake mogućnosti. To mi je dalo život. I dala mi je život, ona i moj tata - dodala je glumica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije