TRI GODINE BRAKA

Osobe bliske Mati Rimcu i Katarini Lovrić otkrivaju zašto su se rastali: Nije navikla na to

Mate Rimac i Katarina
Josip Regović/PIXSELL
27.06.2024.
u 21:25

Mate Rimac (36) i Katarina Lovrić (33) upoznali su se prije dvadeset godina, a upoznao ih je u Livnu, kako je Katarina jednom ispričala, Matin bratić Ante

Vijest da se nakon tri godine braka razvode Mate Rimac i Katarina Lovrić mnoge je iznenadila jer su u javnosti djelovali kao skladan par. Nagađalo se o razlozima razvoda, a sada su izvori bliski Katarini za Slobodnu Dalmaciju ispričali moguću pozadinu njihovog razlaza, nakon kojeg je Katarina otputovala izvan Hrvatske kako bi imala mir. 

- Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci. Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu - ispričali su za Slobodnu osobe dobro upućene u odnos između Mate i Katarine. 

Mate Rimac (36) i Katarina Lovrić (33) upoznali su se prije dvadeset godina, a upoznao ih je u Livnu, kako je Katarina jednom ispričala, Matin bratić Ante. U svibnju 2021. godine nakon sedam godina veze i više od 17 godina poznanstva svoju su vezu okrunili brakom kod matičara.

Tada su u Splitu u Vili Dalmaciji priredili intimno slavlje za tridesetak uzvanika, koje su počastili vegetarijanskim jelima. Dva mjeseca kasnije par je imao i crkveno vjenčanje u Livnu i tada su  svadbeno slavlje održali na Livanjskom polju, u mjestu Ćaić, u okolici Livna. Tema vjenčanja je bila priroda i oko velike staklene dvorane u kojem se održalo slavlje bilo je postavljeno 150 bala sijena. Na dan vjenčanja od ranog su jutra stizali kamioni s opremom za uređenje dvorane i cateringom.

Za vjenčanje u Splitu Katarina je nosila haljinu s potpisom modnog dvojca iz eNVy rooma, a po novu vjenčanicu za svadbu u Livnu otišla je u Milano. Njihovo svibanjsko vjenčanje prošlo je bez tradicionalnih običaja poput bacanja buketa, a na meniju nije bilo i ni janjetine jer je Mate već godinama vegetarijanac.  Na proslavu u Livnu mladenci su stigli u žutoj Neveri.

- Samo uživajte večeras, samo opušteno, samo lagano. Ovo nije svadba ovo je party - poručio je svojim uzvanicima Mate kada ih je dočekao, a njegova supruga je dodala kako ima sreće što Mate voli pričati i samo je svim rekla: - Nemojte nam što zamiriti. Prema Katarininoj želji na vjenčanju im je zapjevao Momčilo Bajagić Bajaga i uz njegovu pjesmu "Bademi i so" otplesali su prvi ples. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije