ZAJEDNIČKO DRUŽENJE

Ova dvojica vatrenih uskoro postaju susjedi! Sada vrijeme provode i na obiteljskom izletu

NP Krka
07.07.2024.
u 17:35

- Andrej Kramarić i Marko Pjaca s obiteljima danas su uživali u prirodnim vrijednostima Nacionalnog parka Krka. Hvala na posjetu - napisali su na službenoj Facebook stranici parka.

Osim Matea Kovačića i Luke Modrića, još jedan duo hrvatskih nogometnih reprezentativaca odlučio je odmor od naporne sezone provesti na Jadranu. Riječ je o novom/starom igraču Dinama Marku Pjaci (29) i napadaču njemačkog Hoffenheima Andreju Kramariću (33). Oni su u društvu svojih obitelji prije nekoliko dana uslikani tijekom izleta u Nacionalnom parku Krka.

Na službenoj Facebook stranici parka osvanule su fotografije Andreja i Marka na kojima sa suprugama i sinovima poziraju ispred poznatih slapova. - Andrej Kramarić i Marko Pjaca s obiteljima danas su uživali u prirodnim vrijednostima Nacionalnog parka Krka. Hvala na posjetu - napisali su voditelji društvenih mreža parka. Ovi prizori dolaze nedugo nakon što su se nogometaši na Instagramu pohvalili odigranom partijom tenisa, a u ovoj prilicu sportsku odjeću zamijenili su nešto opuštenijim izdanjima, u čemu su im se pridružile odabranice Mia i Marija.

 

 

Kako piše Glorija, Kramarić i Pjaca uskoro će postati susjedi. Naime, nogometaši su oazu za odmor na Jadranu pronašli u šibenskom naselju Brodarice, gdje je Andrej nedavno kupio vilu od kolege Milana Badelja. Preuređenje nekretnine bliži se kraju, a prvi susjedi biti će mu Pjaca i Marko Rog. 

Nakon zajedničkog izleta s obitelji Pjaca i posjeta gradilištu nedaleko Šibenika, 33-godišnji napadač hrvatske reprezentacije uputio se prema Krešimirovom gradu kako bi prisustvovao otvaranju open air festivala 'Šubićevac live' na istoimenom stadionu. Tamo je uživao u koncertu domaćih glazbenih zvijezda, Tonyja Cetinskog i Nine Badrić.

Podsjetimo, Bračni par Kramarić upoznao se u jednom zagrebačkom kvartu, a njihova ljubavna priča započela je 2017., godinu dana nakon njegova transfera u Hoffenheim. S obzirom na to da je Mia tada još studirala veterinu, vezu su održavali na daljinu, a nakon što je diplomirala, lijepa doktorica veterine preselila se u Heidelberg gdje su pronašli i zajednički dom.

U ožujku 2021. vjenčali su se u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu, a iste godine u kolovozu na svijet je stigao njihov sinčić Viktor. Za crkveno vjenčanje Mia je odabrala bijelo, elegantno odijelo srpskog dizajnera Mihaila Anušića, koji stoji iza modnog brenda Mihano Momosa kojeg obožavaju sve poznate dame u regiji. Diplomirani ekonomist i nogometaš o svom privatnom životu ne voli pričati previše i puno je razgovorljiviji kada je riječ o njegovim nogometnim pothvatima.

S druge strane, Pjaca se sa suprugom Marijom vjenčao krajem svibnja 2021. godine. Prije braka tri godine su bili u vezi, a za njihovu vezu javnost je saznala kada su zajedno snimili reklamu za jedan šampon za kosu. - Kod Marije najviše cijenim to što je uvijek uz mene. Odrekla se nekih stvari u životu da bismo bili zajedno i to mi je stvarno puno značilo. Mislim da mogu biti sretan što sam pronašao takvu ženu - ispričao je Pjaca u intervju za Story koje osobine svoje supruge posebno cijeni.

Bračne zavjete su izmijenili u Župi Bezgrješnog Srca Marijina na Jordanovcu i Marija je ubrzo objavila na društvenim mrežama da su se vjenčali, a nekoliko dana kasnije i Marko je objavio na Instagramu nekoliko fotografija s njihovog vjenčanja. Za Story je pričao i o tome u čemu su on i supruga slični.  - Dosta smo sličnih karaktera, mirni i jednostavni ljudi. Ne mogu reći da živimo pretjerano dinamično, a upravo mi odgovara taj balans između nogometne energije i trenutaka za obitelj - rekao je Marko koji je u braku s Marijom dobio i sina. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije