OAZA BIVŠEG HRVATSKOG REPREZENTATIVCA

Pogledajte luksuznu vilu Ivana Rakitića na Šolti, ime joj je nadjenuo po supruzi

ivan rakitić
Ivo Cagalj/PIXSELL
25.07.2024.
u 08:28

S obzirom na njegov najnoviji transfer, izgleda da će obitelj Rakitić značajno više vremena provoditi u 176 kvadrata velikoj nekretnini koju inače iznajmljuje.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i odnedavni član Hajduka Ivan Rakitić kroz svoju karijeru igrao je u klubovima iz različitih država. Najduže se zadržao u Španjolskoj, gdje je nosio dresove Seville i Barcelone, a posljednji angažman prije dolaska u Split imao je u saudijskom Al-Shababu. Ove lokacije odlikuje sunčano vrijeme, a samim time i privlačnost za turiste. Međutim, ono što rijetki znaju jest da Rakitić posjeduje nekretninu i u Hrvatskoj. 

Naime, Ivan u svom vlasništvu ima luksuznu vilu u mjestu Nečujam na otoku Šolti. Riječ je o građevini modernog dizajna, u sklopu koje se nalaze privatni bazen i teretana, a nosi ime po nogometaševoj supruzi Raquel Mauri. Vila Raquel nalazi se samo nekoliko koraka od mora i šljunčanih plaža te, uz spomenute pogodnosti, sadrži prostrani dnevni boravak s LCD televizorom, kuhinju opremljenu perilicom posuđa i otokom te blagovaonicu. Gosti se mogu smjestiti u tri spavaće sobe, od čega dvije s bračnim krevetom, balkonom koji gleda na more i kupaonicama s tušem, dok treća ima odvojene krevete i kupaonicu s kadom. Fotografije raskošne nekretnine možete pogledati OVDJE

Kako piše Imperijal, u vlasničkom listu ovaj posjed vodi se kao kuća, stambena zgrada površine 176 metara kvadratnih, pri čemu se dvorište prostire na 265 metara kvadratnih, a ukupni posjed na 441 metar kvadratni. Iako naziv kuće glasi na njegovu lijepu suprugu, u vlasničkom listu kao potpuni vlasnik naveden je Rakitić, pored čijeg imena kao mjesto prebivališta stoji selo Sikirevci u Brodsko-posavskoj županiji, a ne njegova inozemna adresa. Naime, nogometaš nikad nije živio u Hrvatskoj, ali iz tog mjesta potječe njegov otac Luka. Inače, ni Ivan ni Raquel na Instagramu ne objavljuju fotografije sa Šolte.

Ove godine javili su se s egzotičnih Maldiva, a vilu na ovom jadranskom otoku već godinama iznajmljuju. 

S obzirom na njegov najnoviji transfer, izgleda da će obitelj Rakitić značajno više vremena provoditi u 176 kvadrata velikoj nekretnini. Podsjetimo, jedan od najvećih igrača u povijesti hrvatskog nogometa prije par je dana potpisao ugovor s Hajdukom do kraja sljedeće sezone uz opciju dodatnog produljenja za još jednu sezonu.

U karijeri je osvojio gotovo sve što se osvojiti može. Jedan od ključnih igrača u osvajanju srebra s reprezentacijom Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Osvajač Lige prvaka s Barcelonom, osvajač UEFA Superkupa, dvostruki osvajač Europske lige sa Sevillom, četiri osvojene La Lige, četiri Kupa Kralja, dva španjolska Superkupa, osvojeno Svjetsko klupsko prvenstvo, Kup Švicarske, Kup Njemačke...  Najtrofejniji je igrač koji je ikada stigao u SuperSport HNL.

Rakitić je rođen 10. ožujka 1988. godine u švicarskom Rheinfeldenu, tamo je odrastao i započeo igrati nogomet, ali uvijek je želio igrati za Hrvatsku s kojom je ušao u legendu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije