''Geni kameni čine svoje''

Poznati su novi detalji o stanju Thompsonovog sina: ''Znate da idete pravim putem kada…''

Thompson u Imotskom
Ivana Ivanovic/PIXSELL
08.09.2024.
u 16:42

Fizioterapeut koji pomaže u oporavku sina Marka Perkovića Thompsona otkrio u kakvom je stanju, on i pjevač imaju i jedan dogovor.

Zdravlje sina Marka Perkovića Thompsona, Ante Mihaela, već dvije godine nije najbolje, piše dnevnik.hr.

U srpnju 2022. hrvatska je javnost doznala da je dječak hitno prebačen iz Splita u Zagreb nakon što mu je pozlilo. Iako se o njegovu zdravstvenom stanju ne zna puno, poznato je da je u bolnici završio zbog zatajenja srca.

Zbog njegovog zdravlja Thompson je stao sa svim nastupima, a ovog ljeta konačno je održao prve koncerte i to zato jer su oni bili želja njegovog sina. Upravo na jednan od njih, u Imotskom, mladić je došao slušati tatu.

''Sljedeću pjesmu posvećujem svojoj djeci. Ja večeras ne bih bio ovdje da nije bilo ovog momka, za kojeg ste svi molili. Hvala vam na tome. I on je ovdje s nama večeras. Sine dragi, voli te tvoj tata, tebe i tvoje sestre i brata'', rekao je Thompson prije nego je otpjevao pjesmu ''Sine moj'', rekao je na pozornici pjevač.

A njegov fizioterapeut, Tomislav Pinjuh, na Instagramu je sada otkrio Antino stanje. Tomislav je objavio fotografiju s Thompsonom te otkrio da Ante napreduje.

''Znate da idete pravim putem kada vam vaši idoli ukažu povjerenje da spasite nešto što je njima najvažnije. U ovom nesvakidašnjem slučaju već zadnjih par mjeseci imam zadatak rehabilitirati Antu Perkovića, Thompsonova sina. Unatoč svim nedaćama koje su ga zadesile, geni kameni čine svoje, te zajedničkim snagama hrabro gazimo naprijed'', poručio je Pinjuh. Otkrio je i što su se on i Ante dogovorili.

''Nakon što postignemo zacrtane ciljeve i završimo rehabilitaciju, pao je dogovor da će, uz Božju pomoć, Ante jednog dana na koncertu u Mostaru stajati na svojim nogama i podržavati svog oca, kao što on njega podržava u ovim trenucima'', napisao je stručnjaku za neurološku i sportsku rehabilitaciju.

No nakon ogromne medijske pozornosti koju je objava dobila, Tomislav je svoj opis skratio samo na: ''Znate da idete pravim putem kada vam vaši idoli ukažu povjerenje. Zahvale Thompsonu na bitnom zadatku.''

Thompson je ovog ljeta i za Hrvatski tjednik progovorio o sinu.

''Ante je sada malo bolje i stanje mu je stabilno, no još uvijek je teško bolestan i ispred nas je dug put njegova oporavka. Imamo vjeru i nadu da će mu biti i još bolje. Posjeduje nevjerojatnu snagu u sebi s obzirom na sve što je prošao. Hvala Bogu da je tako jak i hrabar'', rekao je za Hrvatski tjednik.

''Mnogi su s nama dolazili moliti u crkve. Posjećivali su nas kod kuće i s nama molili, i biskupi, svećenici, laici, časne sestre, članovi raznih molitvenih zajednica i dandanas dolaze. Vjerujemo da je to pomoglo Anti da je danas živ jer je on po mnogim liječnicima medicinsko čudo. U Antinu spašavanju i liječenju bilo je uključeno mnogo liječnika i medicinskoga osoblja. Volio bih ovom prilikom zahvaliti svima koji su pomogli'', dodao je.

Osim sina Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije