MATT LEBLANC

Prijatelji su zabrinuti za zdravlje slavnog glumca: 'Uopće nam se ne javlja'

Profimedia
22.09.2024.
u 20:36

"Nitko ne osuđuje Matta zbog izgleda ili ga optužuje za nezdravi način života, njemu se ovdje ipak to ne događa. Ono što je zabrinjavajuće, za Jennifer Aniston i cijelu ekipu iz Central Perka, je to što je ovih dana takav samotnjak i jedva da se čuju s njim iz mjeseca u mjesec“, naglasio je izvor te nadodao da je s prijateljima u kontaktu nakon tragične smrti kolege, ali da to nije redovito.

Matt LebLanc, glumac koji je utjelovio Joeya u seriji "Prijatelji", zabrinuo je prijatelje iz serije prije godišnjice smrti njihovog voljenog kolege Matthewa Perryja, piše Daily Mail. 

Ranije ovog mjeseca viđen je u Los Angelesu, a njegov zapušten izgled uznemirio je njegove kolege, kako je izvijestio izvor za In Touch Weekly, nakon što su vidjeli fotografije koje je objavio TMZ. "Nitko ne kritizira Matta zbog njegovog izgleda niti ga optužuje za neprimjeren način života. To nije poanta ovdje", pojasnio je izvor.

"Nitko ne osuđuje Matta zbog izgleda ili ga optužuje za nezdravi način života, njemu se ovdje ipak to ne događa. Ono što je zabrinjavajuće, za Jennifer Aniston i cijelu ekipu iz Central Perka, je to što je ovih dana takav samotnjak i jedva da se čuju s njim iz mjeseca u mjesec“, naglasio je izvor te nadodao da je s prijateljima u kontaktu nakon tragične smrti kolege, ali da to nije redovito.

"Inače se, osim toga, povukao od javnosti i živi svoj život bez pravog interesa za društvo. Svi mogu vidjeti da je to baš tužno. Nekad je bio vedar, sretan tip, ali sada se čini kao da se ne osjeća dostojnim biti u društvu svojih prijatelja. Jasno je da mu se samopouzdanje srozalo, dovoljno je da ga pogledate i vidite kako se zapustio“, rekao je.

"Jen, Courtney Cox, Lisa Kudrow i David Schwimmer žele ga vratiti među društvo i ponovo vidjeti osmijeh na njegovom licu.Nedavna tragedija ih je sve naučila koliko je život kratak i dragocjen."

Podsjetimo, zvijezdu serije "Prijatelji" je 28. listopada prošle godine pronašao bez svijesti njegov pomoćnik u jacuzziju u njegovom domu u Los Angelesu. Prema izvješću Okružnog ureda za sudsku medicinu Los Angelesa, Perry je umro od "akutnih učinaka ketamina", koji su u kombinaciji s drugim čimbenicima uzrokovali gubitak svijesti i skliznuće ispod vode u hidromasažnoj kadi.

Toksikološki testovi su otkrili da je ketamin, kratkodjelujući anestetik s halucinogenim svojstvima, u Perryjevom tijelu bio u opasno visokim razinama unutar raspona koji se obično povezuje s općom anestezijom koja se koristi u praćenoj kirurškoj njezi, stoji u obdukciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije