BLIŽI SE KRAJ

Procurio novi dokaz bračnog kraha najpoznatijeg holivudskog para? Evo o čemu je riječ

Jennifer Lopez i Ben Affleck
Dylan Travis
10.07.2024.
u 07:48

Još u svibnju neimenovani izvor za Page Six je otkrio da je glumac i režiser 'došao pameti' po pitanju njegovog braka s Jennifer te ga sada namjerava raskinuti.

Latinoamerička diva Jennifer Lopez (54) i glumac Ben Affleck (51) svakim novim potezom dodatno raspiruju priču kako je njihovom dvogodišnjem braku došao kraj. Kako ekskluzivno doznaje Page Six, najpoznatiji holivudski par počeo je prodavati umjetnine iz svog skupocjenog doma u Los Angelesu. Još jedan je to u moru sumnjivih znakova posljednjih tjedana i mjeseci koji ukazuju da se popularni 'Bennifer' suočava s bračnim nevoljama. 

Naime, novinari spomenutog medija posjeduju informaciju kako su početkom lipnja kolekcionari i zainteresirani kupci kupovali 'umjetnine i neke komade' koje su Affleck i Lopez prethodno stavili na rasprodaju. Pritom, predstavnici para nisu se odmah oglašavali povodom najnovijih napisa. Vlasnica dvostruke nominacije za nagradu Grammy i osvajač Oscara za režiju 60 milijuna dolara vrijednu nekretninu kupili su prošle godine, da bi se samo godinu dana kasnije odlučili za prodaju. Međutim, izvor blizak paru kao razlog odluke naveo je Benovo nezadovoljstvo kućom koja se nalazi predaleko od njegove djece.

Još u svibnju neimenovani izvor za Page Six je otkrio da je glumac i režiser 'došao pameti' po pitanju njegovog braka s Jennifer te ga sada namjerava raskinuti. - Kad bi postojao način da se razvede na temelju privremene neuračunljivosti, Ben bi to učinio. Osjeća se kao da su posljednje dvije godine bile kao grozničavi san, a sad je došao k sebi i shvaća kako nema šanse da brak s J.Lo uspije', kazao je izvor.

Inače, prije samo par dana fotoreporteri su uhvatili Afflecka kako šeta okolo s kovčegom. Naime, Ben je navodno iselio iz vile u kojoj su živjeli, a potom su ga fotografi 'uhvatili' s putnom torbom u jednoj ruci, a u drugoj je ruci nosio kavu dok je izlazio iz ureda te uopće nije bio dobro raspoložen.

O fizičkom odvajanju slavnog para piše se već neko vrijeme, a mnogi ovo vide kao potvrdu te priče. Ben je navodno uzeo sve svoje stvari iz vile na Beverly Hillsu prije nego što se njegova supruga vratila s nedavnog putovanja Europom, rekao je izvor za People. "Ben već neko vrijeme živi u iznajmljenoj kući u Brentwoodu. Čini se da je dobro. Svaki dan je u svom uredu i čini se usredotočen na posao. Također provodi vrijeme sa svojom djecom", rekao je drugi izvor za strane medije.

Također, paparazzi su snimili Jennifer kako uživa u odmoru u Italiji, a u njezinom društvu nije bio Ben. Na fotografijama koje su objavljenje slavna pjevačica se sunča na brodu i ne skida osmijeh s lica iako su joj zadnji tjedni bili izrazito teški jer je njezin brak s Affleckom u krizi. Zbog cijele situacije s Benom pop diva je odgodila i svoju turneju i tako razočarala brojne obožavatelje, ali na taj potez se odlučila jer se htjela posvetiti obitelji i suprugu koji navodno opet ima problema s alkoholom.

Podsjetimo, nakon propalih zaruka 2004. godine, Jennifer Lopez i Ben Affleck prije dvije godine svojoj ljubavi odlučili su dati novu šansu. Vjenčali su se u Las Vegasu u srpnju 2022. godine, nakon čega su sljedeći mjesec svoju ljubav proslavili drugom, raskošnijom ceremonijom na Affleckovom imanju u Georgiji.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije