genijalac Malcolm

Proslavio se serijom 'Malcolm u sredini': Sada je se uopće ne sjeća zbog moždanog udara

malcom
Foto: Youtube/Screenshot
1/3
24.10.2024.
u 08:45

Frankie Muniz stavio je glumu u drugi plan i odlučio se posvetiti svojoj najvećoj ljubavi - vožnji brzih automobila

Glumac Frankie Muniz (38) koji se proslavio serijom 'Malcolm u sredini' igrajući naslovnog lika, malenog genijalca iz disfunkcionalne obitelji danas ima 38 godina. Iako se nastavio baviti glumom, nijednom novom ulogom nije uspio nadmašiti popularnost Malcolma. Međutim, Amerikanac se u međuvremenu također posvetio jednoj drugoj, a kako se ispostavilo i svojoj prvoj, strasti - vožnji NASCAR-a. Štoviše, iz tamošnjeg tima Reaume Brothers Racing, koji se natječe u NASCAR seriji Craftman Truck, nedavno su objavili da glumac od sljedeće sezone postaje njihov stalni vozač. Tim povodom oglasio se i sam Muniz.

- Ne želim reći da san dugo vremena čekao, ali ovo mi je vječni san - započeo je svoj razgovor za People pa nastavio: - Počeo sam voziti stazu za open wheels. Mislio sam da ću ići na IndyCar, neku vrstu staze Formule 1, ali uvijek sam imao na umu da želim isprobati NASCAR. Htio sam to učiniti. Odrastao sam gledajući NASCAR, bio sam veliki obožavatelj, ali to nije nešto za što sam nužno mislio da ću ikada dobiti priliku - izjavio je Frankie koji se utrkivati počeo 2004., a karijeru profesionalnog vozača započeo 2006. godine.

Frankie je bio jedan od najbolje plaćenih tinejdžera u Hollywoodu, a ubrzo nakon što je snimanje hit serije završilo, odlučio se povući iz glume te je krenuo s karijerom profesionalnog vozača trkaćih automobila. Istovremeno je bio bubnjar u indie bendu Kingsfoil.

- Nekako sam nakratko napustio posao. Počeo sam raditi druge stvari. Utrkivao sam se automobilima. Pridružio sam se bendu. Bio sam posvuda na turneji. Otvorio sam neke tvrtke i doživio sam toliko nevjerojatnih stvari u svom životu, što me sada u ovom trenutku natjeralo da razmislim i pogledam unatrag i budem toliko zahvalan na iskustvu - objasnio je prije dvije godine glumac te otkrio kako smatra da mu je odluka da postane profesionalni vozač spasila život.

- Mislim da je za mnoge ljude vjerojatno teško postići takav uspjeh u mladosti kada uvijek imate ljude koji vam govore: 'Oh, volim te' i svi vas žele svugdje. Ja sam uvijek bio super usredotočen na ono što trenutno radim jer sam uvijek želio biti najbolji u svemu što sam radio - dodao je Frankie.

Glumac je 2021. postao otac dječaka sa suprugom Paige Price, a 2017. po prvi je puta progovorio o seriji moždanih udara, a kojeg je imao prvi put s 27 godina. Frankie se zbog toga snimanja popularne serije većinom ne sjeća. - Svi zasigurno mislite kako su se moje godine za pamćenje dogodile tijekom snimanja serije "Malcolm u sredini", ali prava je istina da se tog razdoblja uopće ne sjećam, kao da to nisam bio ja - rekao je glumac jednom prilikom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije