Recept za slatki doručak ima milijune pregleda, a možete ga pripremiti večer prije

19.09.2024.
u 08:52

Već je poznato da je TikTok mjesto na kojem se najbrže pronalaze razni lifestyle trendovi pa je tako i prava meka i za kulinarske  chefove, gurmane, ali i amaterske zaljubljenike u hranu i kuhanje.

Tako je prošle godine platforma popularizirala recepte za zapečenu tjesteninu s feta sirom, losos s rižom, zapečenu zob i razne zdrave žitarice; a ove je godine za sad najveći hit Weetabix, odnosno razne ideje za doručak s tim keksom od žitarica.

Slično kao zob i Weetabix se da bi bio gotov ujutro za doručak priprema navečer, a o popularnosti tog snacka dovoljno govori činjenica da hashtag #overnightweetabix na TikToku ima oko 16 milijuna pregleda...

@clean_treats Cookies & cream weetbix #weetabix #overnightweetabix #caloriedeficit #healthybreakfastinspo #breakfast #mealprep ♬ original sound - Miranda

Osnovni recept za doručak s Weetabixom kaže da se kao 'baza' zdrobe dva Weetabix keksa i preliju mlijekom po izboru, dok se u drugoj posudi pomiješa jogurt s proteinskim prahom. To se prelije preko 'baze' i dodaju se sirupi i ostalo po želji.

TikTokeri su recept proširili pa je korisnica @clean_treats nedavno objavila nekoliko načina da se Weetabix uključi u obrok; npr. u piti od jabuka, kolaču od sira i jagoda ili u Ferrero Rocher varijanti.

@thathealthjunkie this trend rekindled my love for weetabix 👅 #breakfast #healthy #overnightweetabix #fyp ♬ original sound - Atsuko Okatsuka


Njen je uvjerljivo najgledaniji video onaj s receptom za kolačiće s kremastim Weetabixom; a ima čak 1.9 milijuna pregleda.

TikTokerica @thathealthjunkie objavila je pak kako pripremiti Weetabix s okusom banoffee pite ili "banoffija", a uz video piše da je taj recept 'razbuktao njenu ljubav prema Weetabixu'. A najbolje je što su; kao i većina TikTok recepata; svi jednostavni za napraviti; samo slijedite upute iz videa..., prenosi Independent.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije