u 24. godini

Ruska influenserica preminula nakon pada u prolaz dok je snimla za TikTok: Video se širi društvenim mrežama

Arina Glazunova
Newsflash
07.10.2024.
u 07:45

Nije obratila pažnju na to kuda ide i propala je kroz prolaz. Zadobila je ozljede glave i slomila vrat

Ruska influenserica Arina Glazunova preminula je u 24. godini. Propala je u prolaz dok je snimala za TikTok. Snimak svega se širi društvenim mrežama.

Arina Glazunova je zajedno s prijateljicom u Tbilisiju snimala uz pjesmu "For The Last Time" benda Hunger Boys. Nije obratila pažnju na to kuda ide i propala je kroz prolaz. Zadobila je ozljede glave i slomila vrat. Preminula je u bolnici.

@metrouk This is the chilling last moments of a Russian influencer Arina Glazunova, who was singing and dancing with her friend before she tripped over a wall and fell to her death. Just seconds later, without looking at where she was going, Arina fell headfirst over the edge of a wall and into an underground passage. Arina was rushed to hospital where she died from head injuries and a broken neck. Georgian media has reported that underground passages built  across the city in the 80s were deliberately designed without railings to also serve as benches. #georgia #tragic #accident #tblisi #underground #influencer #news ♬ original sound - MetroUK

Ljudi na mjestu tragedije ostavljaju bukete cvijeća u znak sjećanja na nju. 

Radio Liberty Gruzija objavio je da je pokrenuta istraga o ovom događaju. Iz gradske uprave su poručili da je prolaz iz sovjetskog doba izgrađen prema građevinskim standardima iz tog razdoblja, prenosi Klix.ba.

Mnogi korisnici društvenih mreža su šokirani ovom snimkom i pitaju se kako je moguće da tu ne postoji zaštitna ograda.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije