ŽIVOTNI ZAOKRET

S 20 godina završila karijeru sportašice pa otvorila stranicu za odrasle: 'Obećavam, nećeš požaliti'

15.10.2024.
u 19:53

Alonso je u međuvremenu izbačena iz olimpijskog sela jer je prema informacijama Daily Maila oskudnom odjećom i druženjem sa sportašima ometala druge natjecatelje i tako stvorila nelagodnu atmosferu

Bivša paragvajska plivačica Luana Alonso (20) iznenadila je odlukom da nakon neuspjeha na ovogodišnjim Olimpijskim igrama završi perspektivnu karijeru, a sada je otvorila profil na poznatoj platformi OnlyFansu. Riječ je o stranici na kojoj osobe dijele medijski sadržaj, fotografije i videe te ih fanovi mogu pratiti i gledati uz plaćanje pretplate.

U Parizu nije uspjela dohvatiti polufinale discipline 100 metara delfin, nakon čega se povukla iz sporta. 'Sada je službeno. Povlačim se iz plivanja, hvala svima na podršci. Oprosti, Paragvaj. Moram ti zahvaliti' napisala je tada na Instagramu, na kojem danas ima više od milijun pratitelja.


Alonso je u međuvremenu izbačena iz olimpijskog sela jer je prema informacijama Daily Maila oskudnom odjećom i druženjem sa sportašima ometala druge natjecatelje i tako stvorila nelagodnu atmosferu. Dužnosnici Paragvajskog olimpijskog odbora zabranili su joj druženje s ostalim članovima ekspedicije zbog neprikladnog ponašanja.

Na svojem profilu na X objavila je poveznicu koja vodi na njezin profil na OnlyFansu. 'Tvoja omiljena bivša plivačica. Obećavam da nećeš požaliti', piše na njezinu profilu na stranici za odrasle. Kako biste vidjeli sadržaj koji objavljuje, potrebno je platiti 35 dolara (što je oko 32 eura) mjesečno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije