euforija među obožavateljima

Thompson objavio velike novosti, obožavatelji oduševljeni: 'Jedva čekamo'

marko perković Thompson
Dubravka Petric/PIXSELL/nestali.gov.hr.
15.08.2024.
u 07:22

Pjevač 16. kolovoza nastupa u Dugopolju, a sada je objavio novosti o koncertu koje su izazvale oduševljenje njegovih fanova.

Pjevač Marko Perković Thompson ovog kolovoza vratio se na pozornicu nakon dvije godine pauze.

Povratnički nastup imao je na koncertu 'Imotski ne zaboravi' na stadionu Gospin Dolac, na kojem se pridružio Mati Buliću i Draženu Zečiću, a zatim je dva dana kasnije održao i samostalni koncert na istom mjestu u Imotskom.

Thompson sutra, 16. kolovoza, nastupa na stadionu u Dugopolju, a uoči koncerta najavljene su i vijesti koje su dodatno podigle euforiju među njegovim brojnim obožavateljima, prnosi Story.

 

 

'Dragi prijatelji, nastavlja se gradnja produkcije za veliki spektakl 16. 8. 2024. u Dugopolju. Ekskluzivno najavljujemo, Thompson vraća legendarni mač na binu i u scenografiju, mač koji je prošao cijeli svijet na turneji "Bilo jednom u Hrvatskoj". Radujemo se susretu, druženju i "dolasku Hrvata"!' poručili su iz pjevačevog tima na njegovom službenom Instagramu.

'Bravo, jedva čekamo', 'Thompson je najbolji', 'Ajmo legendo', obožavatelji nisu skrivali oduševljenje.

Thompsonov mač znakovit je 'Benediktov križ', koji je on ponosno nosio na medaljonu sve dok nije došlo do zabrane. Taj mač je inače križ kojim je Sv. Benedikt blagoslivljao i odagnao vlasti zla i tame.

Podsjetimo, Thompson se povukao sa scene zbog lošeg zdravstvenog stanja njegova sina Ante Mihaela, a otkriveno je i kako je upravo on nagovorio oca da se vrati pjevanju, ne veliku radost njegovih brojnih fanova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije