OMILJENA PRINCEZA

VIDEO Dirljiv trenutak na Wimbledonu: Pogledajte što su napravili ljudi u publici kada je stigla Kate Middleton

Kate Middleton
Reuters
14.07.2024.
u 22:14

Osim princeze finale Wimbledona pratili su Tom Cruise, Hugh Jackman, Pierce Brosnan, Benedict Cumberbatch, Paul Mescal, Julia Roberts, Courteney Cox, Glenn Close, ali i brojni drugi poznati.

Princeza Kate Middleton bila  je na finalu Wimbledona kako bi gledala meč između između Carlosa Alcaraza i Novaka Đokovića.  Ovo je njezino drugo pojavljivanje u javnosti otkako joj je ranije ove godine dijagnosticiran rak. Službeni kanal Wimbledona objavio je video na kojem se vidi emotivan trenutak kada je Kate stigla na ovaj važni turnir. Naime, kada je Middleton došla, svi su se u publici ustali. 

 

 

Osim princeze finale Wimbledona pratili su Tom Cruise, Hugh Jackman, Pierce Brosnan, Benedict Cumberbatch, Paul Mescal, Julia Roberts, Courteney Cox, Glenn Close, ali i brojni drugi poznati. Kate se prošli mjesec pojavila na manifestaciji Trooping the Colour, a sada je u društvu kćeri Charlotte i sestre Pippe Middleton došla gledati finale ovog teniskog turnira koji inače ne propušta i otprije je vrlo angažirana u Teniskom savezu i redovita je posjetiteljica Wimbledona.

Već nekoliko godina uručuje trofeje pobjednicima Wimbledona, kao pokroviteljica All England Cluba. Tu ulogu naslijedila je od bake svog supruga Williama, kraljice Elizabete II. Dok je Kate u Ujedinjenom Kraljevstvu, princ William otišao je u Berlin kako bi navijao za Englesku koja igra protiv Španjolske u finalu Eura.

Podsjetimo, Kate je u ožujku otkrila da od kraja veljače prima preventivnu kemoterapiju jer joj je dijagnosticiran rak, ali javnosti nije otkrila o kakvom obliku raka se radi. Uoči pojavljivanja na Trooping the Colour rekla je da se nada kako će tijekom ljeta biti u mogućnosti pojaviti se na nekoliko događanja.  - Učim kako biti strpljiva, posebno s neizvjesnošću. Uzimam svaki dan onakvim kakav dolazi, slušam svoje tijelo i dopuštam sebi da odvojim ovo prijeko potrebno vrijeme za ozdravljenje - izjavila je tada Kate. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije