brojne reakcije

VIDEO Kontroverzni reper Desingerica ne prestaje šokirati, pogledajte što je napravio usred emisije

Desingerica
Antonio Ahel
23.10.2024.
u 08:58

Reper pred kamerama vadi žvaku iz usta i stavlja žvaku u ruku, a već u sljedećem trenutku žvake nema u ruci jer ju je zalijepio za fotelju u kojoj je sjedio

Kontroverzni srpski reper Dragomir Despić Desingerica bio je nedavno gost u emisiji Magazin In na televiziji Pink. Voditeljica Sanja Marinković vodila je razgovor s reperom koji je poznat po tome kako na svojim koncertima pljuje po svojoj publici i gađa ih raznim stvarima. Marinković je tijekom intervjua pitala Desingericu što misli koje je njegovo ponašanje izazvalo najveće nerazumijevanje okoline i negativne komentare. Reper je rekao da je to sve ljubomora i da je sve to rezultat toga što mu mnogi zavide.

- Ja cijeli život uživam u svemu što radim i nikada u životu nisam radio nešto što ne želim - rekao je glazbenik. U videu koji je objavljen na YouTubeu u četvrtoj minuti razgovora voditeljica mu kaže kako su se mnoge žene žalile kako se Desingerica ponaša nepristojno. Upravo u tom trenutku on pred kamerama vadi žvaku iz usta i stavlja žvaku u ruku, a već u sljedećem trenutku žvake nema u ruci jer ju je zalijepio za fotelju u kojoj je sjedio. 

Primijetili su to i gledatelji i pisali u komentarima: Gdje je bacio žvaku? Opet? Što je izbacio žvaku iz usta i zalijepio je? Kakav lik! Zalijepio je žvaku na garnituru. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije